fbpx

CELEBRATE
EDIT 2021

Garderoba Capsulă®

Piese de petrecere pe care le porţi şi separat, în ţinute casual.

Body cu mânecă lungă din catifea şi pantaloni culotte

Sacou casual din catifea şi fustă conică metalizată

Top-ul cu două feţe şi fusta conică, ambele din catifea

Pantalonii evazaţi din catifea şi cardiganul din satin

Rochia petrecută din catiea

Pentru sarbatori, ne dorim intotdeauna sa ne simtim speciali. De obicei, cautam sentimentul  în hainele pe care le purtam. Mai ales pentru trecerea dintre ani, ele sunt încărcate de simbolism.

În timp ce obisnuiam pana acum sa cumparam tinute noi, atat pentru Craciun cat si pentru Revelion, in contextul actual tot mai multe femei nu mai vad utilitatea unei astfel de achizitii. Astfel, editia Garderoba Capsula pentru sarbatori se focuseaza pe elemente care arata festiv purtate impreuna, insa au valoare stilistica separata in garderoba dedicata pentru restul anului, ca piese de sine statatoare in vestimentatia de zi cu zi.

Ca de obicei, culorile versatile si croiurile clasice se regasesc in colectie, insa interpretate in maniera multifunctionala. Cardiganul tip sacou, topul cu doua feţe, body-ul petrecut cu sau fara manecă, pantalonii evazaţi, fusta conică, rochia petrecută, toate au în comun cuvintele cheie de pe buzele tuturor femeilor:  sunt sexy, comode, versatile, usor de purtat. Tesatura de baza a colectiei de sarbatori este catifeaua, care permite stilizari dintre cele mai diverse, pentru toate tipurile de petrecere.

De la un look foarte elegant, cu bijuterii preţioase, la un look sexy de petrecere sau stilul lounge wear pentru sarbatori petrecute acasa, colectia se bazeaza pe noua nevoie a consumatorului de a investi inteligent. 

Ne dorim ca hainele pe care le purtam sa egaleze toata emotia, starea de bine şi bucuria pe care le simţim de sărbători, iar colecţia Garderoba Capsulă dedicată sărbătorilor îţi oferă posibilitatea să porţi această emoţie cu tine mai departe, în viaţa de zi cu zi, prin piese gândite astfel încât să le poţi integra uşor  în ţinute de zi cu zi ulterior.

Hainele nu mai sunt de mult doar „de petrecere” şi până la urmă, o femeie vrea să se simtă ea însăşi tot timpul, nu doar la ocazii speciale. Piese din catifea precum topul cu două feţe sau cardiganul tip sacou pot fi cu uşurinţă purtate cu jeans, cu piese de bază şi stilizate pentru loo-uri casual sau potrivite pentru job. Sunt haine pe care vei vrea să le mai porţi de fiecare data când ai ocazia, de ziua ta, sau când ai musafiri. Când ieşi la cină sau când participi la un spectacol.

Versatilitatea si multifunctionalitatea devin semnatura hainelor Garderoba Capsula pentru că ne dorim să propunem soluţii stilistice care aduc atât satisfactie estetică, fără să sacrificăm bugetul, spaţiul disponibil sau utilitatea reală a unei garderobe inteligente.

Descoperă seturile predefinite

Set Velvet Suit
Set Velvet Tops
Set Deux Pieces

Sau cumpără piesele separat

rochie petrecută din catifea
Rochie Petrecută
Pantaloni Evazați Bordeaux
Pantaloni Evazaţi
Sacou casual
Sacou Casual
Body Manecă lungă
Top fermoar roșu
Top fermoar cu două feţe
body catifea
Top stil Body
Fusta Conica Turcoaz
Fusta Conică
Fusta Metalizata
Cardigan Satin

TOP

X