fbpx

Livrarea produselor

 

www.garderobacapsula.ro livreaza la nivel local cu flota proprie si la nivel national cu ajutorul firmelor de curierat.

Livrare internationala este supusa unor termeni si conditii speciale ce vor fi stabilite cu unul din operatorii nostri.

Comenzile plasate pe www.garderobacapsula.ro vor fi procesate, expediate  si livrate in timpul programului (Luni – Vineri 09:00-20:00).

www.garderobacapsula.ro ofera spre vanzare si produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar, produse care sunt manufacturate individual pentru fiecare client si deci nu sunt pe stoc. Astfel, durata aproximativa de livrare este de 5 – 7 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii. In cazuri exceptionale durata se poate prelungi pana la maxim 10 zile, clientii afectati fiind anuntati in prealabil. Produsele comandate se livreaza in toata tara prin firma de curierat specializata.

In cazul livrarii prin firma de curierat, comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul. Produsele se afla in ambalajul original si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. Fara exceptie, acest document se afla in interiorul coletului.

Preturile afisate pe website nu includ taxele de livrare prin curier. Modificarea destinatiei influenteaza pretul si taxele de livrare aferente.

Coletele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul firmei de curierat. Te rugam sa refuzi coletul daca acesta este deteriorat.

Te rugam ca la primirea coletului, sa verifici produsele si, in cazul in care exista neconcordante fata de comanda initiala si/sau produsele prezinta defecte de fabricatie, sa ne aduci imediat la cunostinta.

Conditii speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

TOP

X