fbpx

Cum funcţionează

Cu diferite formule de compoziţie, o garderobă capsulă oferă clienţilor
structură, opţiuni simple şi soluţii vestimentare eficiente.

Conceptul fascinează lumea stilistică încă de la apariţia lui, în anii 1970.
Atât designeri, cât şi magazine de retail, stilişti, personal shoppers, consilieri vestimentari sau consultanţi de imagine îl utilizează cu succes de la apariţia lui, până în prezent.

Formula propusă de Garderoba Capsulă® este
un mix de 13 piese esenţiale, din care poţi obţine peste 70 de ţinute.

Cele 13 piese au fost selectate strategic: sunt piese de bază a căror croială, ţesătură şi culoare oferă versatilitate şi uşurinţă de purtare. Ele funcţionează atât împreună, dar şi cu orice altă alternativă care s-ar putea regăsi într-un şifonier al secolului 21

Ce diferenţiază Garderoba Capsulă® de orice altă formulă propusă până acum, este faptul că a fost creată de un Consultant de Imagine în urma a 10 ani de experienţă a folosirii conceptului pe piaţa din România.

Astfel, selecţia celor 13 piese se poate realiza în funcţie de o tipologie cromatică (culorile care se potrivesc fiecărei persoane), de o paletă anume de culori, stilul preferat sau în funcţie de forma corpului (cu croiuri dedicate pentru clepsidră, pară, triunghi inversat şi dreptunghi).

Pentru a-ţi afla stilul, tipologia cromatică şi forma corpului vizitează-ne pe 


HAI SĂ CONFIGURĂM O VARIANTĂ PERSONALIZATĂ

Fiecare piesă vestimentară este disponibilă în mai multe variante de ţesătură, culoare sau imprimeu. Hainele pot fi comandate pe măsuri de la XS (32) la XL (48)


Iată un exemplu de

Garderoba Capsulă®

în culori neutre:

Sau vezi aici cu ce se potrivește fiecare piesă în parte

TOP

X