fbpx

METODE DE PLATĂ

În perioada 16.12.2020-26.12.2020 plata se va realiza cu cardul, printr-un link dedicat de plată trimis către client prin e-mail, după confirmarea comenzii, prin portalul securizat Libra Pay, pus la dispoziţie de către Libra Bank

Plata produselor şi serviciilor se va efectua exclusiv cu cardul, integral, la plasarea comenzii.
Pentru comenzile online, se realizează plata cu cardul, securizată prin intermediul platformei autorizate Libra Pay.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

www.garderobacapsula.ro nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail / telefonic / SMS / etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre un tert a datelor sale confidentiale.

Compania noastra declina orice responsabilitate, in situatia in care un client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele noastre.

Clientul va informa compania noastra asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

Cum plasezi o comanda pe www.garderobacapsula.ro

Plasarea unei comenzi se realizează adăugând produsele dorite în COŞ (coşul de cumpărături), după ce s-a selectat în prealabil culoarea şi mărimea produselor.

Pentru plasarea propriu-zisă a comenzii se vor introduce datele solicitate (pentru livrare şi facturare) şi se va achita integral contravaloarea produselor.

Se va considera comandă fermă, se va procesa şi se va iniţia producţia produselor comandate doar pentru acele comenzi finalizate cu plata integrală.

O solicitare se consideră comandă finalizată în momentul în care clientul primeşte e-mail-ul de confirmare a primirii comenzii, din partea www.GarderobaCapsulă.ro

Anularea unei comenzi nu este posibilă după termenul de maxim 24 de ore de la finalizarea acesteia, din momentul primirii e-mail-ului de confirmare din partea www.GarderobaCapsulă.ro

TOP

X