fbpx

TERMENI SI CONDITII

 

Utilizarea acestui website implică acceptarea termenilor şi condiţiilor prezentate în documentul următor. Inainte de a naviga în interiorul acestui website vă propunem să citiţi cu atenţie toţi termenii şi condiţiile în vederea utilizării acestuia în cele mai bune condiţii.

Utilizator – persoana care acceseaza website-ul în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat TERMENII SI CONDIŢIILE prezentului site, îndeplinind astfel toate cerinţele procesului de înregistrare.

Neacceptarea Termenilor şi Condiţiilor reprezintă utilizarea portalului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor şi ale legislaţiei în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre.

Informaţiile publicate pe website-ul nostru includ informaţii de interes general despre compania noastră, produsele comercializate de aceasta, cât şi alte informaţii considerate de compania noastră ca fiind de interes pentru utilizatori.

Informaţiile sunt puse la dispoziţia utilizatorilor în mod gratuit.

Garderoba Capsula® prin Mariana Romanică este deţinătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra platformei online cu acelaşi nume, respectiv asupra know-how-ului, designului, conţinutul acesteia şi tot ce se poate asocia acestui nume.

Cel ce va utiliza www.garderobacapsula.ro va fi obligat să respecte toate drepturile de proprietate intelectuală prevăzute de legislaţia în vigoare.

Cel ce va utiliza www.garderobacapsula.ro se obligă să acceseze şi să utilizeze platforma în scopuri şi mijloace care nu constituie o utilizare abuzivă.

www.garderobacapsula.ro este exonerată de orice responsabilitate privind descrierile produselor prezentate în magazinul virtual. Toate imaginile care sunt prezentate pe www.garderobacapsula.ro sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot avea un aspect uşor diferit faţă de imaginile expuse pe website, datorită modificării caracteristicilor sau design-ului, fară notificare prealabilă de către producători.

www.garderobacapsula.ro îşi rezervă dreptul să adapteze, completeze şi să modifice orice informaţie de pe site.

Toate produsele cumpărate prin intermediul website-ului beneficiază de garanţie conform legislaţiei în vigoare, aşa cum sunt menţionate în Legea 449/2003 actualizată în 2020.

În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, compania noastră are dreptul de a anula livrarea respectivului produs, nu înainte de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea întâmpinată.

Toate produsele www.garderobacapsula.ro sunt originale, în unele cazuri unicat, şi se livrează însoţite de factură şi chitanţă fiscală, certificat de garanţie, instrucţiuni de spălare şi depozitare.

Intregul conţinut al www.garderobacapsula.ro constituit din imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, script-uri, programe şi alte date se află sub protecţia legislaţiei de copyright

Tot conţinutul prezent pe www.garderobacapsula.ro, care include imagini, texte, animaţii, programe, scripturi si orice alte date, este sub protectia intelectuala a subscrisei si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al companiei noastre, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Descrierea serviciilor www.garderobacapsula.ro

www.garderobacapsula.ro comercializeaza articole vestimentare si accesorii.

 

Preturile produselor sunt exprimate in ron si nu includ TVA.

Pretul prezentat pe documentul de insotire a marfii va fi acelasi cu cel prezentat pe site, la care se adauga costurile de ambalare si livrare.

 

 

TOP

X