Mix&Match

Cum funcţionează

Garderoba capsulă  este un concept care fascinează lumea stilistică încă de la apariţia lui, în anii 1970. Atât designeri, cât şi magazine de retail, stilişti, personal shopperi, consilieri vestimentari şi consultanţi de imagine îl utilizează cu succes în prezent.  Cu diferite formule de compoziţie, o garderobă capsulă oferă clienţilor structură, opţiuni simple şi soluţii vestimentare eficiente.

Formula Party Edit pe care o propunem de sărbători, este o selecţie din Garderoba Capsulă®,
aşa cum o veţi descoperi integral la debutul anului următor.

Piesele au fost selectate strategic. Sunt elemente de bază a căror croială, ţesătură şi culoare oferă versatilitate şi uşurinţă la purtare. Ele funcţionează în primul rând împreună, dar şi cu orice altă alternativă care s-ar putea regăsi într-un şifonier al secolului 21.

Ceea ce diferenţiază Garderoba Capsulă® de orice altă formulă propusă pe piaţă, este chiar creatorul ei. Consultant de Imagine cu 10 ani de experienţă, Mariana Romanică  a lucrat încă de la început cu acest concept  pe piaţa din România.

Astfel, selecţia pieselor  se poate realiza în funcţie de tipologia cromatică (culorile care se potrivesc fiecărei persoane),iar croielile propuse funcţionează pe cele patru structuri corporale de bază: clepsidră, pară, triunghi inversat şi dreptunghi.

Combinaţii posibile Party Edit

Cum îţi creezi Garderoba Capsulă®  de sărbători

Ideea că dintr-un număr limitat de piese vestimentare putem obţine multe ţinute nu este nouă,
însă noi am executat-o în aşa fel încât să o iubeşti şi să îţi simplifice viaţa de zi cu zi.

Descoperă selecția

Piese în ediţie limitată, care îţi descriu perfect starea de spirit

TOP

X