fbpx

Garderoba Capsulă® include trei direcţii stilistice:
The Fine, The Chic şi The Sexy.
Fiecare din cele 13 piese este încadrată într-un anumit stil vestimentar,
pentru a te ajuta să-ţi creezi mai uşor identitatea stilistică pe care o doreşti. 

Stiluri

Pentru a te ajuta să dai tonul fiecărui look din cele 70 de variante existente, am împărţit cele 13 piese pe stiluri vestimentare:

The Fine, The Chic şi The Sexy.

 Fiecare în parte conţine anumite piese care definesc direcţia stilistică, servind astfel ca ghid în crearea ţinutelor. În acest mod, în funcţie de look-ul pe care vrei să îl abordezi într-o anumită zi, poţi alege piese din aceiaşi categorie de stil sau poţi combina două, sau toate trei stilurile între ele.

Astfel, obţi funcţionalitatea maximă a fiecărei piese vestimentare în parte.

The Fine

Rafinament şi subtilitate

Exprimate prin opţiuni clasice, rafinamentul şi subtilitatea Garderobei Capsulă se regăsesc în special în patru din cele treisprezece piese:  sacou, pantalon ţigaretă, fustă sirenă (care compun un troix-piece spectaculos, fiind realizate din aceiaşi ţesătură),  la care se adaugă cămaşa. Purtate împreună cu piesele definite de celelalte stiluri, ele au puterea de a eleva orice look.

The Chic

Eleganţă şi confort

Definite de croiuri fluide şi lejere, piesele care descriu linia Chic a Garderobei Capsulă reuşesc în primul rând să păstreze eleganţa unei ţinute feminine, chiar şi atunci când ea este definită de confort. Este vorba despre cinci din cele treisprezece piese: rochie midi, top basic, fusta cloş, pantalon culotte şi cardigan. Purtate împreună cu piesele definite de celelalte stiluri, ele oferă un aer mai relaxat oricărui look.

 
 

The Sexy

Feminin şi atrăgător

Cu focus pe elementele care evidenţiază feminitatea, patru din cele treisprezece piese ale Garderobei Capsulă definesc look-uri atrăgatoare: rochia petrecută, pantalonul evazat, fusta conică şi body-ul. Ţesătura care îmbrăţişează formele corpului şi croielile specifice sunt cele care accentuează direcţia stilistică sexy. Purtate împreună cu piesele definite de celelalte stiluri, ele adaugă interes estetic şi vizual oricărui look.

The Fine,

iată piesele:

The Chic,

iată piesele:

The Sexy,

iată piesele:

Toate cele 13 piese vestimentare se potrivesc între ele.
Folosind câte două sau câte trei, poţi crea peste 70 de ţinute.

TOP

X