fbpx

Cel puțin opt ore din 24, timp de cinci zile pe săptămână, le petrecem la locul de muncă. Din acest motiv ar trebui ca ținutele pentru job să fie principala noastră preocupare din garderoba personală. Însă, înainte de a discuta despre acest aspect, stabilește stilul care te reprezintă, astfel vei putea decide dacă optezi pentru mai multe perechi de pantaloni sau fuste.

Descoperă cum să fii CHIC la locul de muncă

Dacă îți dorești să obții outfituri cât mai diverse, te încurajăm să optezi pentru o Garderobă Capsulă, fiindcă cu doar 13 piese vei putea crea peste 70 de ținute.

1. Fusta cloș în combinație cu topul basic este o alegere ideală pentru zilele aglomerate în care nu-ți dorești să ieși din zona de confort. Aceste două piese sunt atât de comode, încât și statul peste program vpoate deveni mai plăcut. Asortează-le cu o pereche de pantofi cu toc, niște cercei în aceleași nuanțe și o pereche de ochelari cu lentilă transparentă.

ținute pentru birouținute pentru birou

2. Același top basic poate fi introdus și într-o ținută mai îndrăzneață. Împreună cu fusta conică, sacoul clasic și câteva accesorii deosebite vei obține un look foarte cool, care va cuceri toate privirile. De asemenea, e important să reții că aceste piese sunt confecționate doar din țesături de calitate. Drept urmare, te vei simți minunat întreaga zi.

Ținute Garderoba Capsulă ținute Garderoba Capsulă

3. Iar pentru zilele de lucru în care ai întâlniri sau activități mai importante îți sugerăm o ținută alcătuită din fusta sirenă, sacoul clasic și cămașa tunică. Dacă îți dorești să obții un efect și mai spectaculos, adaugă câteva accesorii. Noi am optat pentru două fundițe negre și o pereche de cercei.

13 piese, 70 de tinute13 piese, 70 de tinute

Aceeași ținută poate fi adaptată și pentru persoanele care preferă simplitatea. Pune cămașa tunică cu decolteu în V și butoni aplicați, o curea aurie și o pereche de stiletto animal print.

garderoba capsula - 13 piese, 70 de ținute

Comandă online piesele pentru garderoba ta capsulă sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook. Acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X