fbpx
layering garderoba capsula

Cum știi că ai investit inteligent în garderoba ta? Răspunsul la această întrebare poate suna diferit de la femeie la femeie. Însă, toate suntem de acord că o investiție inteligentă se măsoară în frecvența cu care purtăm piesele vestimentare, chiar și în afara sezonului. Cu alte cuvinte, o garderobă care este gândită și alcătuită eficient trebuie să îți permită să te bucuri de articolele preferate oricând.

Cum poți face asta și tu?

Prin layering! Layering-ul este o tehnică stilistică foarte îndrăgită, care presupune suprapunerea mai multor piese vestimentare.

layering toamna-iarna

,,Este strategia ideală pentru sezonul toamnă-iarnă, datorită celor două mari avantaje. În primul rând, putem integra toate piesele pe care le avem în garderobă, chiar și cele destinate sezonului cald. Și totodată, poate cel mai mare plus este acela că, prin layering, nu mai tremurăm de frig în numele modei, ci reușim să echilibrăm ținutele prin texturi, materiale și stiluri. Desigur, ca orice altă tehnică vestimentară, există câteva reguli pe care este esențial să le avem în vedere atunci când suprapunem astfel de articole.” – Mariana Romanică, consultant de imagine și creator Garderoba Capsulă

Dacă îți dorești să te bucuri de beneficiile acestei tehnici, ține minte următoarele principii:

  • Începe cu piesele subțiri și termină cu cele groase. Astfel, când te vei încălzi, îți va fi ușor să elimini straturile exterioare
  • Optează pentru articole de lungimi diferite. Altfel, s-ar putea să pară prea voluminoase
  • Nu purta mai mult de trei straturi de haine în situațiile formale

ținută cu pantalon evazat

Piesele din Garderoba Capsulă sunt prietene bune cu layering-ul. De ce? Pentru că se definesc prin versatilitate – sunt ușor de combinat între ele și se potrivesc oricărui sezon. Alege o garderobă inteligentă investind în colecția Garderoba Capsulă! De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X