fbpx
eleganța pieselor din Garderoba Capsulă

Sezonul rece nu trebuie să îți anuleze pofta de a purta lucrurile care te avantajează. Deseori, multe dintre femei asociază începerea acestui anotimp cu purtarea unor piese vestimentare voluminoase, în care formele corpului se estompează. Dacă vrei să rămâi mereu ancorată în actualitate, chiar și din punct de vedere vestimentar, este timpul să tragi cu ochiul la produsele din colecția Garderoba Capsulă.

eleganța pieselor din Garderoba Capsulă

Bluza răsucită este piesa care nu-ți poate lipsi sezonul acesta din garderobă, fiind un articol versatil, ușor de integrat în ținute care să îți aducă look-ul pe plus, chiar și când temperaturile sunt cu minus.

bluza rasucita garderoba capsula
Descoperă aici bluza răscuită

De ce ar trebui să ai un loc în dulap pentru bluza răsucită?

Fie că ești adepta outift-urilor casual, office sau elegante, bluza răsucită Garderoba Caspsulă este cea care îți poate salva fiecare zi. Purtată în combinații variate, acest articol te poate ajuta să obții o ținută perfectă, fără să depui prea mult efort.

Despre secretele acestei piese vestimentare ne vorbește Mariana Romanică, consultant de imagine și creator Garderoba Capsulă ,,O singură piesă Garderoba Capsulă este, de cele mai multe ori, suficientă pentru a te face remarcată. Bluza răscuită a fost creată tocmai pentru a deveni această stea a dulapului. Versatilitatea acesteia este reprezentată de diversitatea culorilor în care este realizată. Mai mult, este bluza care îi vine bine oricărei femei pentru că avantajează tipologii cromatice diferite și se așează perfect pe orice tip de siluetă.

garderoba capsula 

Croită dintr-o țesătură moale tip tricot, de o lungime medie, bluza răsucită acoperă zona bazinului și se poate purta ușor cu jeanși, pentru un look casual, dar și cu fuste sau pantaloni office pentru momentele petrecute la birou. Detaliul răsucit cu drapaje de la talie în jos și mânecile lungi sau trei sferturi o transformă în bluza fără de care nu-ți poți imagina nicio ținută, chiar și când temperaturile sunt scăzute.

Data viitoare când crezi că feminitatea și eleganța nu se asortează cu sezonul rece, amintește-ți să adaugi în coș piesele care sunt atemporale: piesele din colecția Garderoba Capsulă. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X