fbpx
rochia midi în A

Rochia midi în A este alegerea ideală pentru doamnele și domnișoarele care sunt în căutarea unei piese vestimentare definită de versatilitate, confort și unicitate. E atât de simplă, dar totuși atât de sofisticată. Iar croiul și detaliile unice prin care se diferențiază fac ca rochia să vină bine oricărei femei.

Rochia midi în A

Rochia midi în A, investiție de durată

Știi acel tip de rochie care se potrivește indiferent de contextul în care îți dorești să o porți? Ea este! Și în plus, versatilitatea sa nu este limitată nici măcar de anotimp sau de gradele din termometru. Rochia midi poate fi purtată din prima zi a anului și până în ultima.

„Această rochie midi din viscoză este, într-adevăr, foarte versatilă. Am avut ca scop obținerea unei piese care să scoată în evidență frumusețea feminină. Astfel, am conceput-o cu mai multe tipuri de decolteu. Gulerul stil tunică, cu finisaje deosebite în interior permite purtarea lui și răsfrânt, ca decolteu în V.” spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

Rochie midi cu print Rochie midi cu print

Cât de bine se potrivește această ținută cu lunile călduroase de vară, nu-i așa? Uite, de multe ori, e posibil să n-ai voie nici măcar de încălțăminte. În schimb, îți pot lua o pălărie, care să te protejeze de soarele puternic, și, de ce nu, o sacoșă cu fructe. Bineînțeles, nu e greșit nici să o pui cu o pereche de sandale și o curea cool în talie.

Garderoba CapsulaGarderoba CapsulaGarderoba Capsula

Însă, nu îți face griji, acest articol vestimentar va fi potrivit și în zilele în care gradele din termometru scad. De exemplu, poate fi purtată alături de o pereche de bocanci, un cardigan sau un sacou și chiar o pereche de dresuri.

Comandă online rochia midi în A sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

* Această rochie este disponibilă pe mărimi de la XS la XL și în mai multe opțiuni de print. Descoper-o aici.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X