fbpx
Bluza peplum petrecută

Bluza peplum petrecută nu reprezintă o noutate, dar cu siguranță este una dintre cele mai iubite piese vestimentare din garderoba doamnelor și domnișoarelor. Motiv pentru care ne permitem să susținem că și TU ar trebui să ai un astfel de articol.

bluza peplum petrecută

„Această bluză cu nod poate fi considerată un must have, întrucât vine bine tuturor femeilor, indiferent de forma corpului. Nodul decorativ, decolteul în V și volanul liber petrecut din partea de jos sunt doar trei dintre elementele unice, care o scot din anonimat. De asemenea, aceasta poate fi purtată și sub formă de set, împreună cu pantalonii culotte.” spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

SET: bluza peplum petrecută și pantalonii culotte cu print

bluza peplum petrecută bluza peplum petrecută

Bluza peplum și pantalonii culotte cu print reprezintă, cu siguranță, o alegere inedită pentru zilele călduroase de vară. Materialul din care sunt confecționate, adică viscoza, nu absoarbe transpirația sau umiditatea, precum ar face-o bumbacul. Mai mult decât atât, împreună formează un set super chic. Partea bună la această ținută este că poate fi purtată și fără încălțăminte, în cazul ieșirilor care îți permit acest stil. Însă, la fel de bine se potrivește și cu o pereche de sandale cu talpă joasă sau chiar cu toc.

Nu uita că cele 13 piese din colecția Garderoba Capsulă te vor ajuta să creezi peste 70 de ținute diferite. Simplitatea articolelor îți va permite să îți exprimi stilul prin accesorii, bijuterii și alte elemente de estetică. În plus, celebra replică „nu știu cu ce să mă îmbrac” va deveni o amintire, întrucât toate articolele se potrivesc între ele și sunt ușor de asortat. Și, dacă vrei să știi, nici bagajul tău de vacanță nu va mai arăta la fel. Garantăm că te vei încadra să iei cu tine chiar și cea mai mică valiză pe care o ai.

bluza peplum petrecută

Comandă online bluza peplum petrecută sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

*Acest articol este disponibilă pe mărimi de la XS la XL și în mai multe opțiuni de print. Descoperă-l aici.

 

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X