fbpx
sacoul clasic

Sacoul este un must have și nu ar trebui să lipsească din garderoba femeii moderne. Chiar dacă moda se schimbă, la acest articol nu va trebui să renunți niciodată. Sacoul poate fi integrat într-o mulțime de ținute și combinații, fără a exista riscul de a fi eclipsat.

sacoul clasicsacoul clasic

Descoperă cum poți să îți alegi sacoul potrivit

Țesătura din care este confecționat ar trebui să fie prima ta preocupare. De ce? Fiindcă pe de o parte, va trebui să nu fie prea gros sau prea subțire, pentru că vrei să îl porți în toate cele patru sezoane. Iar pe de altă parte, e important să fie de calitate, astfel încât să reziste cât mai mult timp.

Apoi, pentru a se asorta ușor cu alte piese vestimentare din garderoba ta, sacoul ar trebui să fie într-o culoare neutră. Însă, nu e obligatoriu să te rezumi doar la negru. Și, de asemenea, poate avea detalii colorate, precum căptușeala roz de la modelul nostru.

„Căptuşeala colorată îi oferă un aspect contemporan şi îl transformă într-un element important de styling, atunci cănd este purtat cu mânecile manşetate. Poate fi asociat cu oricare dintre pantalonii, fustele sau rochiile din colecţie. Se potriveşte cromatic cu toate opţiunile vestimentare propuse de Garderoba Capsulă.” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

sacoul clasic - garderoba capsula 13 piese, 70 de tinute Garderoba Capsula

Și, nu în ultimul rând, optează pentru un croi simplu, ușor cambrat. Acest tip de sacou se poartă atât cu pantaloni și fuste, cât și cu rochii. De asemenea, merge și cu pantofi cu toc, cizme, bocanci, opincuțe și chiar încălțăminte sport.

sacou clasic - garderoba capsula sacou clasic - garderoba capsula

Indiferent de sacoul pe care îl alegi, acesta va oferi un plus ținutei tale și orice ai purta va arăta mult mai bine. Așadar, îți va da o notă de eleganță și de stil, ori de câte ori îl îmbraci. Acum, te-ai convins că ai nevoie de această piesă în garderoba ta?

garderoba capsula - 13 piese, 70 de ținute garderoba capsula - 13 piese, 70 de ținute

Comandă online sacoul clasic sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

*Acest sacou este disponibil pe mărimi de la XS la XL și în două opțiuni de culori. Descoperă-l aici.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X