fbpx
body

Body-urile sunt piese care au intrat recent în garderoba noastră. Cu ani în urmă, acestea erau purtate doar de către sportive pentru a fi cât mai confortabile în timpul competițiilor și campionatelor. Astăzi însă, mulți dintre designeri le acordă o importanță deosebită și creează colecții doar pentru ele.

Body Garderoba Capsulă

„Îmi plac toate piesele din Garderoba Capsulă (doar eu le-am creat), dar iubesc body-ul. Cu mânecile lui lungi, cu materialul moale și confortabil pe care pielea mea îl iubește, cu modelul petrecut în față care te lasă să fii sexy păstrând confortul termic în zilele reci, cu moș și babă în loc de capse la prindere și cu o pensă în plus la bust ca să facă minuni pe toate tipurile de corp. Îl ador și abia aștept să îl port! Cred că o să fac o nebunie și o să mi-l iau pe toate cele nouă culori.” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

Descoperă 5 idei de ținute cu body

Dacă îți plac body-urile și vrei să le integrezi în ținutele tale, nu ai nevoie de competențe stilistice avansate. În schimb, o piesă cool, puțină imaginație și mult entuziasm te-ar putea ajuta.

Body cu Pantaloni Culotte și Sacou

Idei de ținute cu bodyIdei de ținute cu body Body Garderoba Capsulă

Acest outfit conceput cu trei dintre piesele din Garderoba Capsulă este chic și ușor de purtat pentru oricine își dorește un look relaxat, dar la modă.

– Body cu Pantaloni Țigaretă

idei de ținute cu bodyidei de ținute cu body idei de ținute Garderoba Capsulă

Body-ul în combinație cu pantalonii țigaretă formează o combinație lejeră, potrivită pentru zilele în care vrei să porți o ținută diferită. Dacă vrei ca efectul să fie cel dorit, nu uita să adaugi și accesoriile potrivite.

– Body cu Pantaloni Evazați

idei de ținuteidei de ținute cu body idei de ținute cu body

O alegere sexy și îndrăzneață, demnă de întors privirile. Această ținută este potrivită pentru toate tipologiile corporale.

– Body cu Fustă Conică

Body cu Garderoba Capsulă Body cu Garderoba CapsulăBody cu Garderoba Capsulă

Cele două piese formează tot o alegere îndrăzneață, care poată fi purtată atât la job, cât și la ieșirile cu prietenii și familia.

Body cu Fustă Cloș

13 piese, 70 de ținute 13 piese, 70 de ținute13 piese, 70 de ținute

O ținută elegantă și rafinată potrivită pentru toate femeile care iubesc atât confortul, cât și moda.

Comandă online body-ul sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

*Această piesă este disponibilă pe mărimi de la XS la XL și în mai multe opțiuni de culori. Descoper-o aici.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X