fbpx
piesele din Garderoba Capsulă

„Piesele din Garderoba Capsulă – Casual sau Elegante?” e o întrebare pe care multe dintre femei și-o adresează. Însă, răspunsul este foarte simplu… ambele. De fapt, cele 13 articole te vor ajuta să creezi ținute din trei categorii diferite: The Chic, The Sexy și The Fine.

Cardiganul din Garderoba Capsulă

„Pentru a putea să dai tonul fiecărui look din cele 70, am împărţit piesele în mai multe stiluri vestimentare. Fiecare conţine anumite produse care definesc direcţia stilistică. Așadar, în funcţie de rezultatul pe care ți-l dorești, poţi alege piese din aceeaşi categorie de stil sau poţi combina două sau toate trei stilurile între ele. Astfel, te bucri de funcţionalitatea maximă a fiecărei piese.” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

Descoperă cum poți purta aceeași piesă în stiluri diferite

top basic garderoba capsulă

Topul basic se încadrează în categoria „The Chic”, dar este una dintre cele mai versatile piese. Croiul, țesătura și culorile îți permit să porți acest articol atât la o ieșire în parc sau într-o zi de muncă, cât și la un eveniment elegant, cum ar fi o întâlnire importantă sau o cină la restaurant.

Piesele din Garderoba Capsulăpiesele din Garderoba Capsulă

Același top basic purtat în două stiluri diferite. Observi cât de mare este diferența? În combinație cu pantalonii culotte am obținut un look fresh și relaxat. În schimb, cu pantalonii evazați și cu acel accesoriu din talie, topul devine mult mai deosebit. Așadar, dintr-o piesă basic se transformă într-una de efect.

top basic

În prima ținută, topul nu joacă un rol important. Ales în această nuanță, el creează impresia de piele. Însă, în a doua ținută, este pus în prim-plan. În combinație cu fusta sirenă, se creează un look elegant, rafinat și puțin sexy.

top basic top basic

Comandă online piesele din Garderoba Capsulă sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

*Topul basic este disponibil pe mărimi de la XS la XL și în mai multe opțiuni de culori. Descoperă-l aici.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X