fbpx
idei de ținute de Crăciun

În luna decembrie, toate doamnele și domnișoarele caută și se gândesc la idei de ținute pentru Crăciun și Revelion. Un subiect sensibil, dacă luăm în calcul cât de important e pentru femei cum și cu ce se îmbracă. În funcție de stilul tău, specialiștii îți recomandă să optezi pentru satin, catifea, paiete sau, de ce nu, țesături simple, dar care să fie accesorizate potrivit.

idei de ținute de Crăciun

Tu ce porți de Crăciun?

„Eu vreau să port ceva ce am, la care să adaug maxim un obiect nou. Îmi place să optez pentru piese care pot fi combinate și cu haine de zi cu zi mai apoi. Cu acest vibe am gândit și selecția de sărbători Garderoba Capsulă: mix and match până la capăt. Bucură-te și simte-te bine în pielea ta, fascinează-ți oglinda cu o ținută pe care o iubești cu adevărat. Pentru tine, nu pentru locație, nu pentru poze, nu pentru restul. Poartă exact ce vrea sufletul tău!” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

idei de ținute de Crăciun idei de ținute de Crăciun

Pantalon Culotte și Body din Catifea – o combinație foarte chic, confortabilă și versatilă. O ținută care poate fi purtată atât acasă, cât și în oraș; care se potrivește și cu picioarele goale, dar și cu pantofi cu toc.

idee de ținută pentru Revelionfustă conică metalizată

Fustă Metalizată și Sacou Casual – o combinație elegantă, potrivită pentru vizite și ieșiri în oraș. Bineînțeles, dacă îți dorești să fii deosebită și să furi atenția musafirilor, o poți purta și în propria locuință.

idee de ținută pentru Crăciun și Revelion

Rochie Petrecută din Catifea – această piesă nu a întâlnit femeie pe care să nu se așeze bine. Astfel, poate fi o alegere de ținută fie pentru Crăciun, fie pentru Revelion. E disponibilă în cinci culori diferite: negru, bleumarin, turcoaz, roșu și burgundy.

ținută burgundyidei de ținute pentru Crăciun și Revelion

Cardigan din Satin și Pantalon Evazat din Catifea – o ținută care pe cât de cuminte pare, pe atât de sexy este. Cele două piese, în nuanța burgundy, se armonizează perfect cu atmosfera de sărbători. Practic, e acel outfit cu care NU poți da greș niciodată.

idei de ținute pentru Crăciun și Revelionținută din catifea

Fustă Conică și Top cu Fermoar – poate cea mai îndrăzneață combinație. Dar dacă îți place stilul sexy, poart-o cu încredere. E foarte confortabilă și deosebită.

Acum, suntem sigure că ai suficiente idei de ținute pentru Crăciun și Revelion. Deci, tu ce porți?

Comandă online piesele din Garderoba Capsulă sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X