fbpx
Very Peri

Very Peri este culoarea care NU trebuie să îți lipsească din garderobă în 2022. Această nuanță de lila a fost desemnată de către echipa Pantone ca fiind culoarea anului. „Nuanța de albastru brebenoc amestecată cu o nuanță de roșu violet este un simbol al spiritului global al momentului și al tranziției prin care trecem.” – a spus compania Pantone într-un comunicat de presă.

Very PeriVery Peri

„Deşi rece la bază, luminozitatea medie o face potrivită pentru toate tipologiile cromatice. Nuanţa de violet albăstrui cere creativitate şi curaj în vestimentaţie. De asemenea, potențează personalitatea celor extrovertiţi şi accentuează nevoia de distanţă a introverţilor. Very Peri pusă pe lângă albastru pare mov, dar aşezată lângă mov pare albastru.”– spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

Very Peri în colecția Garderoba Capsulă

Top Peplum Very Peri Top Peplum Very Peri

sacou casual Garderoba Capsula

Această bluză peplum este printre cele mai iubite piese din Garderoba Capsulă, datorită croiului unic, care permite să fie purtată cu două fețe. Aceasta este disponibilă în peste 10 culori diferite, iar printre ele se numără și Very Peri. Însă, țesătura de viscoză în această nuanță atât de populară în 2022 se regăsește și la alte piese din colecția noastră.

Cămașă Tunică Very Peri Cămașă Tunică

Nuanță Very Peri poate fi asortată cu o mulțime de culori. Specialiștii în modă te încurajează să o porți cu încredere, întrucât transformă orice ținută banală într-una super stilată. Combinația care creează cel mai puternic efect este cea bazată pe mai multe nuanțe de violet, suprapuse strategic. Însă, nu este greșit să o porți nici alături de alte culori vecine sau chiar complementare.

lila lila lila lilalila lila

Very Peri este cea mai fericită și mai caldă dintre toate nuanțele de albastru, încurajează inventivitatea și creativitatea personală.

Comandă online piesele din Garderoba Capsulă sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X