fbpx
ținute speciale

De fiecare dată când te pregătești pentru un eveniment, alegerea pieselor tale vestimentare devine extraordinar de importantă. Sărbătorile de iarnă reprezintă una dintre acele ocazii în care îți dorești să te simți frumoasă, purtând ținute speciale care să te pună în valoare.

Din pasiune pentru frumos am creat la Garderoba Capsulă o colecție cu adevărat specială. Astfel, fiecare moment pe care îl vei trăi să-ți fie amintit prin piese unice. Întreaga colecție se concentrează în jurul noțiunii de eleganță, glam și rafinament. Dar fără a pierde din vedere versatilitatea articolelor. Poți obține o varietate de look-uri potrivite pentru zilele de Crăciun, pentru noaptea dintre ani, dar și pentru alte evenimente pe care noul an se pregătește să ți le aducă.

sacou argintiu paiete
Descoperă aici Sacoul Argintiu din Paiete

Create cu mândrie în România, articolele colecției sunt piese de rezistență, care transformă total combinațiile în care sunt integrate. Detaliile acestora sunt lucrate cu deosebită atenție, ca tu să strălucești de fiecare dată când le porți. Fiecare zi poate deveni un eveniment pentru tine. Acesta este motivul pentru care materialele folosite pentru realizarea colecției sunt atemporale și rezistă cu succes probei timpului – pentru că tu să investești inteligent de fiecare dată atunci când vine vorba de garderoba ta.

Holiday Edit

Rochiile de sărbătoare purtate în anii trecuți așteaptă, cel mai probabil, încă în dulap. Însă, piesele din Garderoba Capsulă nu așteaptă tot timpul un eveniment pentru a fi purtate. Calitatea cea mai importantă a oricărei piese pe care o alegi trebuie să se reflecte în numărul ținutelor pe care le poți compune cu aceasta. Purtând Garderoba Capsulă vei reuși să eviți depozitarea îndelungată a hainelor pentru ocazii și vei găsi variante inedite prin care să le poți integra în ținutele de zi cu zi.

capa catifea
Descoperă aici Capa din Catifea

„Ce iubim cel mai mult la noua colecție? Faptul că are imaginea unui nou început – un început de an, în care printre rezoluțiile tale trebuie să incluzi începerea unei garderobe capsule personale, pentru ca nicio zi să nu te găsească fără outfit-ul potrivit.” – Mariana Romanică, consultant de imagine și creator Garderoba Capsulă

Pieselor din Garderoba Capsulă le stă tare bine chiar și sub bradul femeilor iubite din viața ta, care s-ar bucura înzecit pentru un cadou durabil, întotdeauna la modă și de efect. Așadar, dacă ești în căutarea inspirației vestimentare pentru perioada ce se apropie, sau pentru cadourile cu adevărat autentice, alege piesele potrivite chiar de aici. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X