fbpx
garderoba capsulă

Vrei să faci schimbări vestimentare la început de an și nu știi de unde ar trebui să începi? Ai ajuns chiar în locul potrivit!

Noile rezoluții pe care ți le-ai stabilit trebuie să includă, de la an la an, un refresh al garderobei și al stilului tău vestimentar. Multe dintre femei se tem să își seteze un astfel de obiectiv, crezând că schimbarea pieselor vestimentare implică bugete ridicate. Surpriza? Poți obține o garderobă utilă, versatilă și în tendințe chiar și cu un buget redus. Secretul stă în alegerea articolelor care să ți se potrivească, compatibilitatea și calitatea acestora de a fi integrate în outfit-uri cât mai variate.

Garderoba Capsulă

Conceptul Garderoba Capsulă a fost creat pentru femeile care iubesc schimbarea și care și-au propus să își descopere cu adevărat stilul vestimentar prin combinații creative, făcând alegeri și investiții inteligente. Când vine vorba de garderoba ta, aceasta trebuie să fie reprezentată de durabilitate și atemporalitate; cu alte cuvinte, trebuie să poți purta, asorta și accesoriza piesele achiziționate în numeroase combinații și pentru variate evenimente sau ocazii.

13 piese, 70 de ținute

Cele 13 piese din colecția Garderoba Capsulă sunt suficiente pentru a crea peste 70 de ținute diferite, din 10 stiluri vestimentare diferite. Despre cum creativitatea este cea care face posibile look-uri versatile, ușor de purtat și indemodabile, ne povestește Mariana Romanică, consultant de imagine și creator Garderoba Capsulă ,,Femeile îndeplinesc o mulțime de roluri și au nevoie de o vestimentație versatilă, care să se poată transforma odată cu starea și nevoile de zi cu zi. Haine care să le descrie identitatea pe care o formează toate rolurile împreună, dar și fiecare în parte. Suntem mame, iubite, soții, surori, fiice, prietene, colege, mentori, antreprenoare sau CEO, freelancer sau angajate. Atâtea fațete ale unei singure personalități.

Garderoba Capsulă
Descoperă aici Rochia Cămașă din Denim

Din aceste motive, orice femeie are nevoie de Garderoba Capsulă: pentru a se simți în fiecare zi pusă în valoare, purtând doar acele haine în care se simte cu adevărat pusă în valoare și care nu îi îngrădesc opțiunile stilistice.  Cu doar 13 articole poți alege în fiecare zi stilul în care vrei să te exprimi: relaxat, preppy, smart casual, clasic, elegant, feminin, glam, eclectic, de party sau sexy.

La început de an, alege să-ți privești garderoba din perspectiva funcționalității. Merită să investești inteligent, să câștigi timp, energie și valoare adăugată de fiecare dată când porți hainele. Garderoba Capsulă devine astfel stilistul din dulapul tău care-ți salvează fiecare zi. Cu cele 13 piese, din țesături naturale, lucrate chiar în București, poți alcătui până la 70 de ținute potrivite pentru orice eveniment și economisești energie, timp și bani.

De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X