fbpx
Garderoba Capsulă

Vara este anotimpul perfect pentru a adăuga un strop de culoare și veselie în garderoba ta. Iar printurile sunt modalitatea ideală de a-ți exprima personalitatea și de a aduce o notă de prospețime în ținutele tale. Pentru că sezonul cald aduce mereu cu el piese vestimentare noi și captivante, acum este momentul să adaugi o nouă bijuterie vestimentară în garderobă: rochia cu print în nuanțe vibrante de mov și galben. Aceasta este piesa care va adăuga tuturor look-urilor tale o notă de originalitate și eleganță.

rochie cu print Garderoba Capsulă

Dar dacă deja te-ai îndrăgostit și de celelalte piese nou lansate, atunci e momentul să îți răspunzi sincer la următoarea întrebare:

Ești pregătită să petreci un timp de calitate cu tine și să îți răsfeți garderoba? Atunci nu poți rata evenimentul nostru special, dedicat colecției #GarderobaCapsulă! Vei avea oportunitatea de a participa la workshop-uri interactive, sesiuni de consultanță personalizată, reduceri atractive și multe alte surprize. Hai să-ți povestim mai multe despre ce te așteaptă!

Sesiuni de consultanță pentru shopping personalizat

Ai nevoie de sfaturi în alegerea pieselor vestimentare potrivite pentru stilul tău? Aici găsești cele mai utile sfaturi și recomandări personalizate pentru a te ajuta să faci alegeri inspirate în materie de shopping.

Configurarea Garderobei Capsulă

Dacă îți dorești să-ți simplifici viața și să ai o garderobă bine organizată, atunci te încurajăm să descoperi conceptul de Garderobă Capsulă. Vei primi sfaturi despre cum să creezi o garderobă versatilă și funcțională, care să îți ofere multiple opțiuni de outfit-uri, utilizând doar câteva piese cheie.

Reduceri și vânzare direct din shop

Profită de reducerile de până la 50% la piesele din colecțiile anterioare și bucură-te de posibilitatea de a achiziționa direct din shop piesele preferate din colecția de vară. Vei avea o gamă variată de opțiuni pentru a-ți îmbogăți garderoba cu articole la modă și de calitate.

Bonusuri surpriză și acces fără programare prealabilă

Pentru a-ți aduce un zâmbet pe buze, vom oferi bonusuri surpriză la fiecare achiziție din colecția nouă. În plus, nu este necesară programarea prealabilă pentru a participa la eveniment. Ia-ți prietena cea mai bună, veniți în orice moment în timpul programului și bucurați-vă de atmosfera plină de stil și distracție.

Workshop de Stil GRATUIT – Mariana Romanică – Trucuri de stil în funcție de Forma Corpului

Unul dintre momentele cele mai așteptate ale evenimentului este workshop-ul de stil susținut de Mariana Romanică, consultant de imagine și creator al conceptului #GarderobaCapsulă. Vei afla informații valoroase despre forma corpului tău și vei primi recomandări personalizate pentru a evidenția atuurile tale. Pentru a participa la Workshop-ul de Stil, te rugăm să te înscrii în prealabil pe adresa de e-mail contact@marianaromanica.ro sau pe WhatsApp la numărul 0744514871.

eveniment Garderoba Capsulă

Evenimentele Garderoba Capsulă au o magie aparte, nu doar pentru că aduc la un loc femei deosebite, care se prețuiesc și care vor să învețe constant despre cum pot ajunge la cea mai bună variantă a lor chiar și prin vestimentație, ci și pentru că oferă o experiență unică în ceea ce privește descoperirea propriului stil și construirea unei garderobe funcționale și versatile. Participând vei avea ocazia să te conectezi cu femei inspirate și motivate, să împărtășești pasiunea pentru modă și să înveți trucuri și sfaturi pentru a străluci în fiecare zi”  – Mariana Romanică, consultant de imagine și creator Garderoba Capsulă

Nu poți rata șansa de a fi prezentă la unul dintre cele mai utile evenimente de stil și shopping, unde vei descoperi piese noi și interesante din colecția noastră. Fii pregătită să petreci două zile pline de stil, surprize și distracție alături de noi. Vino și alătură-te nouă pentru a ne bucura împreună de moda și stilul autentic!

Detalii despre eveniment:

Locație: Strada Poenaru Bordea nr. 8-10 bl. 1 sc. 1 apt. 02, parter, sector 4, București (zona Unirii, Piața Națiunile Unite)

Program Shopping & Open Showroom:

Vineri, 16 iunie, între orele 10:30 – 19:30

Sâmbătă, 17 iunie, între orele 10:30 – 19:30

Program Workshop de Stil GRATUIT – Mariana Romanică – Trucuri de stil în funcție de Forma Corpului:

Vineri, ora 17:30

Sâmbătă, ora 11:00

Sâmbătă, ora 14:30

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X