fbpx
garderoba de vară

Vara își intră deja în drepturi, iar mintea noastră zboară tot mai des la ținute ușoare, vaporoase, confortabile și, în același timp, stilate pentru a arăta în fiecare moment cât mai bine. Trecerea de la un sezon la altul cere o reevaluare a garderobei pe care o avem deja, pentru că în acest fel păstrăm la îndemână piesele care ne pot ajuta să construim ținute spectaculoase.

Totuși, alegerea în mod specific a garderobei de vară poate să fie o adevărată provocare, mai ales în contextul tendințelor care se schimbă de la an la an. Despre câteva dintre ,,dificultățile stilate” ale acestui proces ne povestește Mariana Romanică, consultant de imagine și creator Garderoba Capsulă: ,,Trecerea la sezonul cald este un moment care se reflectă, în mod puternic și în ținutele pe care le purtăm. Există câteva criterii pe care este esențial să le avem în vedere atunci când se întâmplă această reactualizare în dulapul nostru, iar printre cele mai importante se numără: materialul din care sunt realizate hainele, croiul și culoarea. Un alt aspect la fel de important, care vizează tot look-urile finale este accesorizarea: încălțămintea lejeră, bijuteriile și gențile potrivite, ochelarii de soare, etc. Contrar credințelor generale, schimbarea garderobei pentru un nou sezon nu trebuie să te coste o avere, asta dacă alegi să investești inteligent în piese vestimentare pe tot parcursul anului.”

garderoba de vară

Iată 3 sfaturi pe care le poți aplica eficient pentru ca trecerea la garderoba de vară să fie una relaxată, fără dificultăți și mai ales potrivită dorințelor tale.

Alege piese în culori deschise și din materiale ușoare

Ținutele all black pot fi încă atracția principală a evenimentelor de seară, însă în timpul zilei optează pentru culori pastelate și printuri colorate care să îți aducă o stare de bine și să te facă să te simți confortabil. Alege piese care sunt realizate din materiale vaporoase și răcoroase, precum inul, voalul sau mătasea. În colecțiile Garderoba Capsulă găsești piesele care întrunesc toate aceste caracteristic, setul din in fiind vedeta acestui sezon. Mai mult, fiecare obiect vestimentar din colecţie a fost conceput astfel încât să se armonizeze perfect cu celelalte. Culorile, croiul şi ţesăturile sunt selectate pentru a putea fuziona, indiferent de cum alegi să le combini. De la variantele clasice de top + bottom, la idei inedite de rochie + pantaloni și rochii vaporoase care vor atrage toate privirile.

țesătura din in

Stilizeză ținutele cu accesorii

O bijuterie poate schimba complet aspectul unei ținute, similar cu felul în care o pereche potrivită de încălțări poate scoate din anonimat un outfit. Pe timpul verii optează pentru accesorii ușoare, care să nu se încingă de la soare și pe care le poți purta într-un mod relaxat, precum și pentru sandale sau pantofi în care să nu transpiri și să nu îți alunece piciorul. Accesoriile precum pălăriile și ochelarii de soare sunt și ele un must-have al acestei perioade, care pe lângă faptul ca te protejează de soare, dau un aer chic sau casual, în funcție de modelul ales, oricărei ținute.

accesorii

Investește în piese atemporale și versatile

Pentru a evita situațiile în care ești nevoită să investești periodic în garderoba ta, alege să achiziționezi acele piese care ți se potrivesc cu adevărat și care se pot combina în diverse contexte. Versatilitatea garderobei tale este unul dintre criteriile de bază, nu doar pentru că îți salvează bugetul de la un sezon la altul, ci și pentru că îți dă șansa să fii creativă și întotdeauna pregătită cu cele mai interesante look-uri.

piese atemporale

Dacă e momentul să faci o schimbare în dressing-ul tău, atunci e timpul să ne faci o vizită. La Garderoba Capsulă poți alege dintr-o varietate de piese potrivite pentru noul sezon, astfel încât să își compui ținutele care să te facă să te bucuri cu adevărat de vară. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X