fbpx
garderoba capsula
Am invitat-o pe Gabi Urdă, stilist vestimentar, să participe la lansarea online a colecţiei Garderoba Capsulă Party Edit. Mai jos regăsiţi, în cuvintele ei, ce părere are despre acest concept.

Lansarea Garderoba Capsulă #PartyEdit prin ochii Gabrielei Urda

“Uuuu, la ce petrecere mergem?”, mă întreabă când trec prin dreptul camerei 😁. Mă îmbrăcasem într-o ținută din

Garderoba Capsulă recent lansată de Mariana Romanică și, chiar da, intrasem in mood-ul festiv.
💃🏻 The Party Edit Garderoba Capsulă este o selecţie de 6 piese, din care se pot realiza 15 ţinute și reprezintă soluția propusă de Mariana pentru sărbătorile anului 2020, pe care le petrecem în condiţii cu totul speciale.
“Ştiu că femeile îşi doresc să se simtă frumoase de sărbători, indiferent de locaţia sau de anvergura evenimentului, dar şi că majoritatea ne dorim ca alegerile vestimentare pe care le facem de acum înainte să reprezinte o investiţie inteligentă.”, spune ea.
💫Dacă vă întrebați de ce am ales să vă prezint proiectul unui alt consultant de imagine, este pentru ca afirmații ca “Femeile cresc cu alte femei” sunt susținute de acțiuni concrete una față de cealaltă, iar aceasta este una dintre ele. Mai important decât să le spunem, este să ne trăim valorile zi după zi.
garderoba capsula

🎉
Așadar, un body parte peste parte (cât te miști nu îți iese din pantaloni, ca să nu mai zis că ai un decolteu wow), un cardigan satinat, un pantalon cu un aer sexy – am ales să le port împreună, să înnod cardiganul ca să îmi ascundă burtica, pe care deja o mai aplatizase foarte smart croiala si țesătura pantalonului.

garderoba capsula
Bineînteles, ele se pot purta și separat, alături de jeanși sau cu fuste ori rochii, tricouri ori cămăși, din garderoba proprie într-o multitudine de ținute.
🎁Dacă îți dorești haine gândite de un stilist, având în minte corpul unei femei, modul în care să îi camufleze eventualele imperfecțiuni, dar, mai ales, cum să îi pună în evidență punctele forte, garderoba capsulă propusă de Mariana Romanică este ce, poate, că așteptați de mult timp.
garderoba capsula
📯Aceasta ediție sărbătorească este începutul unei colecții capsulă mult mai extinsă, care va cuprinde piese cheie pentru garderoba oricărei femei, piese vestimentare pe care le poți combina între ele și cu altele în nici nu îți poți închipui câte ținute.
Gabi poartă body cu mânecă lungă (aici), cardigan din satin (aici) şi pantaloni evazaţi (aici)
Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X