fbpx
garderoba capsula
Diana Cosmin, talentata jurnalistă şi creatoarea platformei de lifestyle Fine Society, a luat parte la lansarea online a colecţiei Garderoba Capsulă #PartyEdit. Mai jos regăsiţi cuvintele ei despre colecţie, dar şi link-ul către platforma Fine Society, unde puteţi citi un întreg articol-interviu realizat de către Diana cu Mariana Romanică, consultantul de imagine care a realizat Garderoba Capsulă.

Lansarea Garderoba Capsulă #Party Edit prin ochii Dianei Cosmin

De când o cunosc pe Mariana Romanică , “Garderoba-Capsula” a fost elementul recurent al oricărei discuții despre stil pe care am purtat-o noi vreodată. Inclusiv în timpul sesiunilor noastre de consultanță de imagine, cele două cuvinte reveneau neîncetat în dialogurile noastre.
Când îi spuneam că n-aș purta niciodată un anumit tip de pantalon, Mariana îmi spunea „Nu ai găsit unul bine-croit, am eu un tipar pentru viitoarea mea garderoba-capsulă și o să vezi”. Când mă plângeam că nu găsesc piese simple, cum ar fi o fustă midi care să-mi stea bine, Mariana zâmbea: „Lasă, într-o zi o să fac eu garderoba-capsulă și am în gând exact acest tip de fustă”.
Când îi explicam demersurile mele de simplificare a garderobei, care îmi guvernaseră ultimii trei ani din viață, Mariana zâmbea din nou: „Știi că exact de la ideea asta de simplificare pornește garderoba capsulă. O să-ți placă!”.
Garderoba capsulă, așa cum a fost gândită de Mariana, extrage exact ACELE piese pe care se bazează o garderobă frumoasă și utilă și le oferă într-o variantă potrivită fiecăreia dintre tipologiile despre care am povestit în timpul serialului nostru despre stil.
Garderoba propriu-zisă va fi lansată la începutul lui 2021, dar până atunci Mariana a pregătit, înainte de marea lansare, un Party Edit dedicat perioadelor încărcate de petreceri, sărbători și diferite motive de a celebra lucruri.
Chiar dacă este un an atipic, nu înseamnă că nu ne putem simți șic chiar și în timpul unei petreceri pe Zoom.
In fotografie port una dintre tinutele din Party Edit, potrivita tipologiei mele corporale si coloristice. ♥️
garderoba capsula
Întregul articol-interviu despre Garderoba Capsulă se poate regăsi pe platforma Fine Society, aici.
Diana poartă rochia petrecută (aici) şi cardiganul din satin (aici).
Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X