fbpx
garderoba capsula

Adina Mănăilă, ca parte din Style Club Mariana Romanică Image Consulting, reprezintă femeile căreia Garderoba Capsulă se adresează: un consumator educat, care este în căutarea unor soluţii stilistice eficiente. Ea pune în prim plan atât viaţa personală cât şi cea profesională, este dedicată valorilor în care crede şi rămâne fidelă sie însăşi prin alegerile pe care le face în viaţa de zi cu zi.

Am invitat-o pe Adina să ia parte la evenimentul online de lansare  Garderoba Capsulă #Party Edit – mai jos regăsiţi părerea ei despre concept şi ţinuta ei favorită.

garderoba capsula

„Anul asta n-a fost tocmai pe placul meu… dar nu pot sa intru in concediu si sa ma bucur de sarbatori fara sa ma gandesc la cateva lucruri faine pe care le-am experimentat in acest an. Unul din ele este intalnirea cu Mariana Romanică (n.a. sesiunile de consultanţă de imagine).

Mi-a schimbat radical perceptia despre mine, a fost un mega boost de good vibes 😉

Acum ea a lansat o garderoba capsula in care si-a pus toata maiestria si cunostintele. Aaaaand she has plenty!

Eu am ales o pereche de pantaloni evazati, cu talia inalta si un cardigan de satin. Mi s-au parut ACELE piese basic si de efect, suuuper lejere si versatile, in care ma simt confortabil in toate ipostazele de corporate mom-housewife-masterchef-teacher si in care intentionez sa-mi petrec sarbatorile aproape full time. Yoga pants, be damned, this lady rocks in style 😊

Adina poartă pantalonii evazaţi (aici) şi cardiganul din satin (aici)

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X