fbpx
Rochia cu nod petrecută este piesa de rezistență a verii

Chiar dacă trendurile se schimbă, rochiile rămân în topul preferințelor noastre. Și cum cea mai iubită rochie din toate timpurile este rochia petrecută, era de așteptat ca o variantă îmbunătățită a acesteia să apară la un moment dat. Aceasta este chiar rochia cu nod!

Rochia cu nod petrecută este piesa de rezistență a verii

Indiferent de locul în care urmează să ajungi sau de persoanele care te vor însoți, reține că una dintre preocupările care influențează mereu starea de spirit este alegerea ținutei ideale. Dacă vrei să fii sigură că nu o să dai greș, noi îți recomandăm să optezi pentru piese vestimentare versatile. Acest lucru îți va permite să le adaptezi cu ușurință în funcție de context, întrucât situații imprevizibile pot apărea oricând. Drept urmare, o idee foarte bună pentru tine ar putea fi o rochie cu nod petrecută.

Rochia cu nod petrecută este piesa de rezistență a veriiRochia cu nod petrecută este piesa de rezistență a verii

„Rochia cu nod petrecută bifează toate cerințele unei piese perfecte pentru vară: ușoară și veselă, confortabilă și lejeră. Ea îți permite să te simți bine fără să renunți la a fi feminină. De asemenea, pune corpul în valoare într-un mod elegant, este plăcută și versatilă. O investiție inteligentă care dă valoare întregii garderobe.” spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

Vara în orașVara în oraș

Descoperă de ce trebuie să ai o rochie cu nod în garderoba ta

Acest tip de rochie se potrivește foarte bine cu o pereche de saboți colorați, așa cum poartă și modelul nostru din fotografia de mai sus. Iar pentru un plus de stil, folosește-te de câteva accesorii. Garantăm că rezultatul final va contribui la un aspect feminin, demn de întors orice privire. Ținuta poate fi purtată în zilele în care ieși cu partenerul. Însă, este potrivită și pentru întâlnirile cu prietenele sau cu familia.

Dacă îți dorești o variantă care să îți ofere și mai mult confort, renunță la încălțămintea cu toc. De exemplu, poți opta pentru o pereche cu talpă joasă, iar o alegere foarte bună o reprezintă chiar și sneakerșii. Și acum, urmează o altă veste bună – indiferent de cum și cu ce o porți, rochia cu nod petrecută din Garderoba Capsulă oferă același aspect atrăgător. Decolteul în V și crăpătura din partea de jos evidențiază foarte frumos feminitatea ta naturală.

Rochia cu nod petrecută este piesa de rezistență a verii

Această rochie pur și simplu influențează starea de bine. Materialul din care este confecționată (viscoza) și croiul ales sunt două caracteristici de bază pentru femeile care își doresc să se simtă chic și confortabil în ținutele pe care le poartă.

Rochia cu nod petrecută este piesa de rezistență a verii

Comandă ACUM cea mai îndrăgită piesă vestimentară a sezonului sau vino și probeaz-o în showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

*Rochia cu nod este disponibilă pe mărimi de la XS la XL cu cinci variante de imprimeu. Descoper-o aici.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X