fbpx
Garderoba Capsulă

Sacoul cu print floral este o alegere corectă pentru oricine își dorește o ținută cu personalitate. Această piesă extrem de chic poate fi integrată într-o mulțime de ținute. Astăzi, noi îți propunem un outfit cool, potrivit pentru doamnele și domnișoarele cu stil. Așadar, ești pregătită ca modelul nostru să iasă de după stâlp? Oare ce poartă în partea de jos – o pereche de pantaloni culotte sau o fustă cloș? Răspunsul corect este … ↓

Sacoul cu print floral

O FUSTĂ CLOȘ. Dar adevărul este că la fel de bine s-ar fi potrivit și  pantalonii culotte. Frumusețea celor 13 piese vestimentare din Garderoba Capsulă este că pot fi purtate într-o mulțime de combinații. Folosind câte două sau câte trei, obții cu ușurință peste 70 de ţinute.

         „ Pentru a te ajuta să dai tonul fiecărui look din cele 70 de variante existente, am împărţit cele 13 piese pe stiluri vestimentare: The Fine, The Chic şi The Sexy. Fiecare în parte conţine anumite piese care definesc direcţia stilistică, servind astfel ca ghid în crearea ţinutelor. În acest mod, în funcţie de look-ul pe care vrei să îl abordezi într-o anumită zi, poţi alege piese din aceeaşi categorie de stil sau poţi combina două sau toate trei stilurile între ele.” spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

Garderoba CapsulaGarderoba Capsula

Acum, ne întoarcem atenția către ținuta noastră de astăzi, care are ca vedetă sacoul cu print floral

Sacoul cu print floralSacoul cu print floral

Sacoul cu imprimeu floral face parte din micro colecţia The Fine și este o piesă atemporală și versatilă. Deși are trei puncte de închidere în talie, se poate purta și desfăcut sau cu o curea pe deasupra. Căptuşeala colorată îi oferă un aspect contemporan şi îl transformă într-un element important de styling, atunci cănd este purtat cu mânecile manşetate. De asemenea, e important de reținut că lungimea lui pune în valoare toate tipologiile corporale.

Sacoul cu print floral

Asocierea acestui sacou cu fusta cloș și cu topul cu decolteu în V a contribuit la obținerea unei ținute super stylish, care poate fi purtată atât în zilele în care mergi la birou, cât și în cele pe care le petreci cu cei dragi. De exemplu, tu unde te-ai îmbrăca așa? Noi îți garantăm că indiferent de răspunsul la care te gândești… se potrivește!

Sacoul cu print floral Sacoul cu print floralGarderoba Capsulă

Comandă ACUM sacoul cu print floral sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

*Sacoul cu print floral este disponibilă pe mărimi de la XS la XL și în mai multe opțiuni de print-uri și culori. Descoperă-l aici.

 

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X