fbpx
Pantalonii Culotte - Garderoba Capsulă

Pantalonii culotte au revenit din nou printre preferințele iubitoarelor de modă. Însă, de această dată, cu un aspect mult mai actual. Acest tip de pantaloni nu doar că este foarte cool, dar se încadrează și în categoria celor mai versatile piese vestimentare din garderoba femeilor.

Pantalonii Culotte

Pantalonii culotte, cunoscuți și sub denumirea de fustă-pantalon, sunt o revelație pentru doamnele și domnișoarele care își doresc să își scoată feminitate în evidență, dar totodată nu vor să își părăsească zona de confort. Așadar, această piesă vestimentară ajută lă crearea unor ținute extrem de stylish, indiferent de stilul pe care îl preferi – sexy, chic sau fine. Iar în plus, garantează și obținerea unei ținute lejere, potrivită pentru zilele în care îți dorești să porți ceva cât mai ușor.

Descoperă pantalonii culote din Garderoba Capsulă

Pantalonii CulottePantalonii Culotte

De această dată, modelul nostru poartă pantalonii culotte împreună cu topul tunică. Iar ca look-ul să fie complet, părul și l-a prins cu o eșarfă, în picioare are o pereche de pantofi foarte colorați cu toc și, bineînțeles, o poșetă.

„Îmi place la nebunie această ținută. M-am bucurat să văd că nu este doar un outfit frumos, ci și foarte confortabil. Dacă ai să urmărești toate fotografiile din acea zi, ai să remarci și tu cât de bine se simțea modelul nostru.” spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

Garderoba Capsula

Pantalonii au o croială amplă și sunt cu talie înaltă. În partea din spate au elastic, iar în talie pot fi prinși cu un cordon. De asemenea, aceștia au și două buzunare ascunse și, în partea din față, o pensă de volum, care creează un aspect deosebit.

Pantalonii CulottePantalonii CulotteGarderoba Capsula

Comandă online pantalonii culotte sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

*Pantalonii culotte sunt disponibili pe mărimi de la XS la XL și în mai multe opțiuni de culori. Descoperă-i aici.

 

 

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X