fbpx
top cu decolteu drapat

Doamnele și domnișoarele care își doresc să uite de veșnica problemă „nu știu cu ce să mă îmbrac”, ar trebui să opteze pentru piese mai versatile. Ideal este ca acestea să poată fi integrate în nenumărate stiluri și ținute. De exemplu, topul cu decolteu drapat este o alegere excelentă. Acesta are un croi atent ales, motiv pentru care nu doar că vine bine oricui, dar este și foarte ușor de purtat. În plus, e disponibil într-o gamă variată de culori.

top decolteu drapat

„Topul cu decolteu drapat face parte din colecţia Garderoba Capsulă. Împreună cu alte 12 piese alese strategic, te va ajuta să creezi peste 70 de ţinute în stiluri diferite. Mai mult decât atât, este un model perfect pentru vară. Acest top poate fi purtat ca atare sau cu ceva pe deasupra, acoperindu-se complet goliciunea umerilor și a spatelui.” spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

top cu decolteu drapat

Așadar, te provocăm să investești inteligent în garderoba ta. Acesta poate fi integrat cu ușurință într-o ținută sport, cu blugi, sneakerși și un ghiozdan cool. Dar și într-una elegantă, cu fustă conică, vestă lungă cu detalii aurii, sandale cu toc și pălărie. Accesoriul de pe cap nu doar că te va proteja de soare, dar îți va oferi și un look foarte stylish.

Top cu decolteu drapat, alegerea iubitoarelor de modă

garderoba capsulagarderoba capsulagarderoba capsula

Această piesă vestimentară are un drapaj în zona decolteului, iar partea care acoperă bustul este dublată. De asemenea, spatele este gol. Însă, bareta de susținere a sutienului nu rămâne descoperită. Acum, ești convinsă că e produsul de care ai nevoie?

top cu decolteu drapat

Comandă online topul cu decolteu drapat sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

* Topul cu decolteu drapat este disponibil pe mărimi de la XS la XL și în mai multe opțiuni de culori. Descoperă-l aici.

 

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X