fbpx

Rochia roșie maxi, la fel ca cea neagră clasică, ar trebui să fie o piesă de bază în garderoba tuturor femeilor. Și nu există nicio excepție, acest lucru este valabil indiferent de vârstă, ocupație sau stil de viață. Iubitoarele de modă o consideră ca fiind o piesă deosebită și versatilă. În funcție de accesorizare, poate fi potrivită atât pentru un eveniment elegant, cât și pentru o plimbare pe plajă.

rochia roșie rochia roșie

Rochia roșie maxi – declarație de iubire, pasiune și dorință

Dacă ești una dintre doamnele sau domnișoarele care nu își doresc să investească în câte o rochie diferită pentru fiecare moment din viața lor, te încurajăm să optezi pentru un model versatil. De exemplu, rochia cu nod maxi din Garderoba Capsulă are un croi unic, care îți va permite să o integrezi în diferite contexte.

„Această rochie maxi este confecționată dintr-o țesătură ușoară și plăcută la atingere, având astfel o cădere fină. Iar detaliile unice îi oferă titlul de piesă de rezistență. Decolteul în V, nodul decorativ din talie, volanul liber petrecut și crăpătura reușesc să scoată în evidență cele mai frumoase trăsături feminine.” spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

Profită de frumusețea ei și poart-o în cele mai chic combinații. Indiferent de locul în care urmează să mergi, încălțămintea, geanta și restul accesoriilor pot fi în nuanțe de roșu. Astfel, rezultatul final e mai mult decât fabulos. În plus, tu vei demonstra că ești o femeie îndrăzneață, care poate purta orice. De asemenea, sunt recomandate și culorile contrastante sau imprimeurile. Însă, dacă îți dorești să treci neobservată, nu e greșit să optezi nici pentru argintiu, bej, negru sau auriu.

rochie roși maxi rochia roși maxi

Comandă online rochia cu nod maxi sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

* Rochia cu nod maxi este disponibilă pe mărimi de la XS la XL și în mai multe opțiuni de culori. Descoper-o aici.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X