fbpx
o vestă

Vesta, sacoul și cardiganul par articole foarte simplu de purtat. Iar în fond, așa este. Însă, noi te îndemnăm la creativitate. Pornind de la versatilitatea pieselor din Garderoba Capsulă, am descoperit NOI moduri în care pot fi purtate aceste piese atât de populare printre femei.

„Versatilitatea a ajuns sa fie cel mai dorit atu al garderobei. Astfel, a pornit și ideea care îți oferă posibilitatea sa obții cu 13 piese, peste 70 de ținute. Poate părea liniar un stil în care porți același lucru mereu, însă in realitate este exact opusul.” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

DESCOPERĂ NOUL TREND

Dacă îți dorești să arăți mereu diferit, transformă fiecare piesă și obține stiluri diverse. Nu uita, în modă, multe dintre reguli au fost create ca să fie… încălcate.

vestă Garderoba Capsulă vestă Garderoba Capsulă

La prima vedere, pare că acesta este singurul mod în care poți purta vesta din colecția noastră. Însă, cu puțină imaginație, aceasta poate fi integrată mult mai cool în ținutele tale.

alt mod de a purta o vestăvestă

Ce am făcut? Am întors-o cu susul în jos și am obținut o înfățișare nouă pentru această piesă extrem de chic. Acum, este mai scurtă, mai largă și… mai deosebită. Efectul se dublează, dacă îndrăznești să accesorizezi cele două buzunare. Noi ne-am jucat cu câteva crenguțe de brad, dar pot fi înlocuite cu flori sau orice altceva îți trece prin minte.

Același truc îl poți aplica și la sacoul casual din Garderoba Capsulă, care, întors, capătă un aspect nou, de capă.

sacou casualsacou casual

Și, așa cum era de așteptat deja, înfățișarea cardiganului poate fi transformată în același mod.

cardigancardigan Garderoba Capsulă

Însă, această piesă din Garderoba Capsulă nu se rezumă doar la aceste două moduri. Până în prezent, am identificat deja peste 13 stiluri diferite în care poate fi purtat.

piesele din Garderoba Capsulăpantaloni evazațipantalon evazat din Garderoba Capsulă

Te provocăm să probezi și tu una dintre piesele tale preferate cu susul în jos, iar dacă rezultatul este pe gustul tău, nu ezita să ne faci o poză și să ne-o trimiți.

Comandă online articolele din Garderoba Capsulă sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X