fbpx
sacoul din catifea

Sacoul din catifea este o piesă care pe cât de pretențioasă pare, pe atât de versatilă este. Deși poate e greu de crezut, această piesă nu se poartă doar seara, ci și ziua. Asortată corect, reușește să transforme orice ținută banală într-una stilată și elegantă.

sacoul din catifea

„Hainele nu mai sunt de mult doar „de petrecere” şi până la urmă, o femeie vrea să se simtă ea însăşi tot timpul, nu doar la ocazii speciale. Piesele din catifea pot fi cu uşurinţă purtate cu jeans, cu piese de bază şi stilizate pentru look-uri casual sau potrivite pentru job. Sunt haine pe care vei vrea să le mai porţi de fiecare data când ai ocazia. De ziua ta, când ai musafiri, când ieşi la cină sau când participi la un spectacol.” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

Sacoul din catifea și rochia tunică, o alegere ideală pentru orice femeie

sacoul din catifea

Cele două piese din Garderoba Capsulă formează o ținută atât de elegantă și deosebită, dar care nu creează obligații pentru purtătoare. Și, bonus, poate fi purtată de orice femeie. E confortabilă și ușor de adaptat la contextul în care te afli. O poți purta oricând și oriunde te face să te simți bine – la restaurant, la cafenea, la teatru, la operă sau chiar când vrei să citești din cartea ta preferată.

garderoba capsula

sacou din catifea albastrurochia tunica

Iar pentru femeile cu adevărat răsfățate, această ținută e ideală și pentru pauzele scurte de odihnă.

garderoba capsula

Am glumit! Însă, reține totuși că nu există limite. 🙂

Acest sacou din catifea este dispoibil în cinci culori diferite și în mărimi de la XS la XL.

sacou din catifea

Comandă-l online de AICI sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook. Acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X