fbpx
stilul chic

Stilul chic este cel pe care toate femeile și-l doresc. E feminin, deosebit și puțin sexy. Frecvent, este considerat ca fiind o alternativă a stilului casual, doar că mai sofisticat și distractiv de purtat. Regula de bază e simplă – haine care ne vin bine asortate cu accesorii diverse, de la pălării până la curele, ochelari de soare și eșarfe colorate.

stilul chic

„Purtătoarea pare că face totul natural, emanând din toți porii asumare, calm interior și o stare de bine magnetică. Cum obții stilul chic? Îmbinând elemente clasice, cum este topul beige și perlele, cu piese sexy, cum este fusta conică și cizmele peste genunci. Acest mix al extremelor care se atrag oferă și latura sofisticată atât de dorită. Secretul este să mixezi elemente din zone stilistice diametral opuse, acordându-le la personalitatea ta cu ajutorul accesoriilor si al styling-ului.” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

O ținută pe gustul tău

camasa tunica si pantaloni evazaticamasa tunica si pantaloni evazati

O altă idee de ținută pentru stilul chic poate fi compusă din pantalonii evazați, care scot în evidență formele și alungesc silueta, și cămașa tunică din mătase, considerată sexy și feminină.

13 piese, 70 de ținute - Garderoba Capsula

Partea din față a cămășii bagată în interiorul pantalonilor contribuie la marcarea taliei. Astfel, vei părea mult mai suplă. Iar cocul și pantalonii evazați te vor ajuta să arăți mai înaltă. Pentru câțiva centimentri în plus, nu uita să adaugi la ținută și o pereche de încălțări cu toc.

Acest outfit este potritiv, în special, pentru femeile cu forma corpului dreptunghi. Iar dacă te gândești să porți piesele chiar în aceste două culori, violet închis și roz, află că sunt două nuanțe din paleta cromatică intitulată iarnă. Dacă nu-ți cunoști forma corpului sau tipologia cromatică, descoperă-le împreună cu Mariana Romanică, detalii aici.

Cele două piese sunt disponibile în mărimi de la XS la XL și în mai multe opțiuni de culori. Nu uita să achiziționezi PANTALONII EVAZAȚI și CĂMAȘA TUNICĂ, dacă îți place stilul chic.

Comandă online cele două piese sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook. Acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

 

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X