fbpx
layering toamna-iarna

Indiferent de stilul pe care îl preferă, toate femeile își doresc să fie speciale de Valentine’s Day. Căutarea ținutei ideale pentru sărbătoarea iubirii poate fi dificilă. Femeile au în vedere o serie lungă de atribute, precum: materialul din care este confecționată, design-ul acesteia, dar și confortul pe care îl oferă pe parcursul întâlnirii.

Ținută ziua îndrăgostiților

Atunci când ne alegem o ținută de sărbătoare trebuie să mizăm pe ceea ce ne avantajează. Astfel, Garderoba Capsulă propune pentru Ziua Îndrăgostiților o rochie petrecută burgundy. Această rochie parte peste parte este foarte versatilă, iar lungimea midi o face să fie o opțiune sigură pentru orice femeie. În plus, rochia are un decolteu în V care scoate în evidență zona bustului, mâneci trei sferturi care conferă un plus de eleganță și un cordon care marchează talia. Femeile adepte stilului sexy cu siguranță vor adora acest model de rochie.

Rochia petrecută, o declarație de iubire pentru femei

„Stilul sexy este acel stil de a te îmbrăca  prin care îți pui în evidență corpul cu mult curaj, ești mândră de liniile tale feminine și pui accentul pe decolteu sau pe picioare. Desigur, stilul sexy nu are nimic de-a face cu vulgaritatea, cu culorile țipătoare și cu prea multă piele lăsată la vedere. Se știe ca ești sexy cu adevărat atunci când doar transmiți ideea de goliciune, nu când o adopți proriu-zis.” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

rochia petrecuta pentru ziua indragostitilor

Rochia petrecută din Garderoba Capsulă este potrivită, în special, pentru forma corpului clepsidră. Dar o poate purta oricine! Iar în ceea ce privește tipologia cromatică a ținutei, este o alegere ideală pentru femeile definite de tipologia toamnă. Această nuanță de burgundy reprezintă o îmbinare perfectă între celebrele tonuri de roșu. Astfel, rochia se face remarcată atât datorită culorii inedite, care acaparează, cu ușurință, întreaga încăpere, cât și design-ului conceput în așa fel încât să inspire romantism, feminitate și eleganță.

Valentine’s Day

Rochia burgundy este atât de îndrăgită! Cu un ton pasional și vibrant este alegerea ideală pentru Valentine’s Day. Cu toate acestea, indiferent de ultimele tendințe din modă, atunci când ne alegem o ținută e important să nu uităm că hainele pe care le purtăm trebuie să ne creeze o stare de bine și să fie o completare a personalității noastre.

Această rochie petrecută dispoibilă în mai multe opțiuni de culori, fără mânecă sau cu mânecă 3/4 și în mărimi de la XS la XL.

Comand-o online de AICI sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook. Acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X