fbpx
top volan

Dincolo de entuziasmul tendințelor din modă, orice femeie își dorește să fie cât mai originală în stilul său vestimentar. De aceea, multe iubitoare de frumos și originalitate vestimentară abordează, cu încredere, stilul cool. Acesta este considerat o combinație între materiale lejere și, totodată versatile. Regula de bază a acestui stil este să te simți cât mai bine în ținute cât mai originale.

piese Garderoba Capsulă

„Stilul vestimentar definește mai mult decât personalitatea unei persoane. El vorbește despre noi, dar depășește limitele a acelui simplu “cine suntem”. Stilul nostru exprimă cum suntem, ce ne place, exprimă intențiile noastre, temerile noastre, chiar nivelul de succes și cel al educației. Stilul vestimentar are propria lui “voce” și înseamnă mai mult decât simpla alegere a unor haine și accesorii. De cele mai multe ori, fie câștigăm teren cu ajutorul lui, fie pierdem.” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

piese Garderoba Capsulă

Idee de ținută pentru stilul cool

Garderoba Capsulă propune o idee de ținută a stilului cool. Este compusă din pantaloni evazați, care au avut o revenire spectaculoasă în lumea modei. Iar în partea superioară a ținutei avem un top lejer, croiul și culoarea acestuia se armonizează perfect cu pantalonii. Ambele piese sunt confecționate dintr-un material lejer care oferă libertate de mișcare. Această ținută este potrivită, în special, femeilor cu forma corpului pară. Combinația de culori care a fost folosită pentru crearea acestei ținute face parte din paleta cromatică intitulată vară.

stilul coolpiese Garderoba Capsulă

Pentru a oferi un mic ajutor celor care nu își cunosc foarte bine stilul vestimentar, am creat cu aceeași ținută o serie de modalități în care poate fi accesorizată. Ținuta poate fi pusă în valoare cu o pălărie pentru un plus de feminitate și eleganță, dar și cu o curea menită să confere taliei o formă precisă. De asemenea, ținuta poate fi completată cu o vestă foarte trendy și călduroasă pentru zilele mai puțin blânde.

ținută coolținută cool

Cele două piese vestimentare sunt disponibile în toate mărimile și în mai multe opțiuni de culori. Dacă esți o iubitoare a stilului cool, trebuie neapărat să ai pantaloni evazați și un top lejer în garderobă. Comandă-le online de AICI sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook. Acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X