fbpx
rochie cu nod

Emoția primăverii ne învăluie cu pași repezi, ceea ce înseamnă că putem reveni la ținutele dulci și super feminine. Deși trendurile sunt într-o continuă schimbare, rochiile au fost întotdeauna în topul preferințelor iubitoarelor de stil. O rochie taupe, ușoară și confortabilă poate fi alegerea perfectă într-o zi cu temperaturi îmbietoare. Aceasta este rochia petrecută cu nod, una din cele 13 piese din colecția Garderoba Capsulă.

rochie cu nod

Rochia impresionează prin croiul său ideal. Nuanța taupe a creației face parte din tipologia cromatică primăvară. De asemenea, nonșalanța și prospețimea pe care ne-o inspiră rochia o transformă într-o ținută caracteristică stilului romantic. Creația reușește să pună în valoare corpul unei femei prin talia marcată.

rochie cu nod

„Nu oricum, ci în ţinute structurate, cu elemente stilistice multiple. Un mix între lejeritate şi feminitate – pentru că talia scoasă în evidenţă este gestul stilistic prin excelenţă feminin, mai ales când nu vrei să te bazezi pe a lăsa pielea la vedere.” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

Garderoba Capsulă Garderoba Capsulă

Rochie cu nod din Garderoba Capsulă

Această rochie conectează estetica și starea de spirit. Poate fi purtată cu o pereche de pantofi stiletto în zilele în care ne dorim să fim elegante. Cu siguranță, va fi o ținută irezistibilă, iar privirile vor fi ațintite asupra noastră. Datorită materialului lejer confecționat din vâscoză, rochia petrecută cu nod poate fi asortată și cu o pălărie, o pereche de bocanci și o geantă de umăr. Această accesorizare ne amintește de iubitoarele stilului boho. Totodată, poate fi purtată și de femeile cărora le place să experimenteze noi stiluri vestimentare. Rochia tapue poate fi purtată la întâlnirile cu prietenele sau la reuniunile de familie.

Ținută pentru primăvară

Versatilă și elegantă, rochia a fost confecționată într-o multitudine de nuanțe vesele, care parcă invită iubitoarele de stil la evadare din cotidian. În plus, este disponibilă pe mărimi de la XS la XL. Comandă acum rochia petrecută cu nod sau vino și probeaz-o în showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X