fbpx
Garderoba Capsulă de Primăvară

Primăvara este un bun prilej pentru actualizarea garderobei. Fiind un sezon al culorilor vibrante, putem să ne punem amprenta personală mai ușor asupra stilului nostru vestimentar. Vremea este mai blândă, iar noi ne putem exersa creativitatea prin ținute practice și chic. Conceptul de garderobă capsulă se referă la selectarea unei serii de piese vestimentare de bază cu ajutorul cărora poți crea o multitudine de ținute.

Garderoba Capsulă de Primăvară
Achiziționează de aici Fusta Conică și de aici Sacoul Casual
Garderoba Capsulă de Primăvară
Achiziționează de aici Bluza Peplum cu Print și de aici Pantalonii Evazați

Garberoba Capsulă este alcătuită din 13 piese. De regulă, cele 13 piese sunt articole de bază a căror croială, ţesătură şi culoare oferă versatilitate. Cu ajutorul acestora poți crea peste 70 de ținute. Garderoba Capsulă de Primăvară este un mix de piese alcătuit special pentru femeile ca tine, care iubesc moda și outfiturile cu stil. Topul cu volan este unul dintre articolele vedetă ale acestei selecții. Este într-o nuanță puternică de roz fucsia și, bonus, poate fi accesorizat cu cordonul de la celelalte piese, dacă îți dorești să conferi taliei o formă precisă. De asemenea, croiul topului cu volan se armonizează perfect cu  toate piesele din Garderoba Capsulă.

Garderoba Capsulă de Primăvară
Achiționează de aici Topul cu Volan

O selecție creată special pentru tine

„Garderoba Capsulă este gândită și construită de mine cu grijă pentru fiecare detaliu. Este promisiunea mea că vestimentația inteligentă poate să devină realitate. Îţi va ușura viața, cel puțin în materie de alegeri vestimentare. Hainele sunt multifuncţionale şi unele dintre ele chiar au două sau mai multe variante de a fi purtate.” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

13 piese = 70 de ținute
Achiziționează de aici Cămașa Tunică și de aici Pantalonii Drepți

Nu trebuie să uităm că primăvara înseamnă și imprimeuri multicolore. Feminine și romantice, imprimeurile florale ne aduc în prim plan bucuria culorilor. Cu un aer proaspăt de primăvară, acest model de fustă este pus în valoare de materialul fluid. Iar sacoul clasic cu imprimeu este confecționat dintr-o țesătură ușor elastică care nu se șifonează. Dacă tot suntem la categoria de imprimeuri, trebuie să vă reamintim că vedeta din această primăvară este topul pleplum cu imprimeu.

imprimeu floral, Garderoba Capsulă
Achiziționează de aici Fusta Cloș
imprimeu floral, Garderoba Capsulă
Achiziționează de aici Sacoul Clasic cu Print și de aici Rochia Midi în A
bluza peplum cu print
Achiziționează de aici Bluza Peplum cu Print

Inspiră-te din alegerile noastre pentru a-ți realiza Garderoba Capsulă de 13 piese din care poți realiza peste 70 de ținute pentru această primăvară.

Comandă online piesele din Garderoba Capsulă sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X