fbpx
bluză peplum cu print

Orice garderobă ar trebui să conțină cel puțin două tipuri de piese vestimentare. Ca atare, ne putem declara norocoase dacă în garderoba noastră se regăsesc atât piese vestimentare basic, cât și statement. Piesele vestimentare statement sunt acele piese dominante, ce compun întreaga ținută și care captează privirile, fie prin țesătura din care sunt realizate, fie prin imprimeul sau prin amestecul de nuanțe puternice. Se pare că, sezonul acesta printurile cuceresc scena modei din nou. Așadar, din dressing-ul tău nu ar trebui să lipsească bluza pleplum cu print, piesa vedetă din Garderoba Capsulă în această primăvară.

bluza peplum cu print
Descoperi aici Bluza Peplum cu Print

Bluza Peplum cu Print

Această bluză cu print face parte din colecţia Garderoba Capsulă şi împreună cu alte 12 piese alese strategic poți crea peste 70 de ţinute în stiluri diferite. Bluza pleplum petrecută cu print este confecționată dintr-o țesătură ușoară și plăcută la atingere. Această piesă vestimentară are un nod decorativ, care marchează talia și scoate în evidență una dintre cele mai feminine zone. De asemenea, decolteul în V pune bustul într-o lumină favorabilă. Pe cât de versatilă, pe atât de multifuncțională, întrucât poate fi purtată cu decolteul atât în față, cât și în spate.

Garderoba Capsulă - 13 piese, 70 de ținute Garderoba Capsulă - 13 piese, 70 de ținute

Bluza peplum cu print reprezintă, cu siguranță, o alegere inedită pentru zilele însorite de primăvară. Această bluză se potrivește tuturor femeilor, indiferent de forma corpului. Mai mult decât atât, este ușor integrat în toate stilurile existente. De exemplu, poate fi purtată cu o pereche de pantaloni evazați sau cu o fustă conică și o pereche de pantofi cu toc. Însă, la fel de bine se potrivește și cu o pereche de pantaloni culotte și încălțămințe sport.

pantaloni evazați și bluză peplum
Descoperă aici Pantalonii Evazați
pantaloni culotte și bluză petrecută
Descoperă aici Pantalonii Culotte
Garderoba Capsulă
Descoperă aici Fusta Conică și aici Sacoul Casual

„Fie că vorbim despre print floral, diverse grafisme colorate, tie-dye sau motive etnice, printul poate să fie în acest sezon prima opţiune dacă vrei haine care să-ţi bucure ziua, privirea şi să-ţi înveselească starea.” spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

bluză peplum cu print

Comandă online bluza peplum cu print sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute. Această bluză este disponibilă pe mărimi de la XS la XL și în mai multe opțiuni de printuri. Descoper-o aici.

 

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X