fbpx
topul cu volan

A venit momentul să renunțăm la ținutele în culori închise și să abordăm piese în nuanțe vesele și pline de prospețime. Aceasta este modalitatea perfectă prin care putem grăbi instalarea primăverii. Dacă ai așteptat acest anotimp pentru a da garderobei tale o pată de culoare, iată că  a sosit, semn că nu mai trebuie să amâni. Fie că ți-ai propus să-ți creezi o garderobă capsulă de primăvară, fie că vrei să îți achiziționezi doar câteva piese colorate, important este să faci acest pas. Iar dacă nu știi ce să alegi din multitudinea de articole vestimentare, noi îți propunem topul cu volan.

topul cu volan
Descoperă aici Pantalonii Culotte

13 piese, 70 de ținute

Topul cu Volan, 12 nuanțe & 5 mărimi

Topul cu volan într-o nuanță vibrantă poate fi pata de culoare din garderoba ta. Acesta este confecționat din vâscoză, un guler în stilul Peter Pan și o mânecă cu manșetă tip raglan. De regulă, acesta poate fi integrat în ținute specifice stilului cool. Dar, totodată, poate fi integrat și în ținute elegante. Mai mult decât atât, croiul lejer și culoarea puternică va transforma instant orice ținută într-o apariție de efect.

„Secretul culorilor care ți se potrivesc stă în propriile tale trăsături! În funcție de asta, poți să aparții uneia dintre cele 4 dominante cromatice principale. Specialiștii le-au denumit după frumoasele noastre anotimpuri: vara, primăvara, toamna sau iarna. Totuși, apartenența la una dintre ele nu are legatură nici cu zodia, nici cu luna în care te-ai născut, nici cu grupa de sânge. Singurele valori importante sunt culoarea ochilor tăi, culoarea părului, culoarea buzelor și culoarea pielii tale. Aceștia sunt factorii principali, care determină și ce culori și se potrivesc, pentru că fiecare are o paletă unică de peste 40 de culori și nuanțe superbe, care iți vor veni perfect!” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

garderoba capsula

topul cu volan
Descoperă aici Pantalonii Evazați

Comandă online topul cu volan sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute. Acest top cu volan este disponibil pe mărimi de la XS la XL și în mai multe opțiuni de culori. Descoperă-l aici.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X