fbpx
sacoul casual

Garderoba Capsulă este alcătuită din 13 piese vestimentare. Chiar dacă îți place să îți achiziționezi doar articole în trend, există câteva elemente esențiale, care formează baza unei garderobe. De exemplu, sacoul casual. Această piesă vestimentară este considerată cea mai durabilă investiție pe care o poate face o femeie în propria garderobă.

piese Garderoba Capsulă

Fără doar și poate, sacoul casual este o piesă obligatorie pentru sezonul de primăvară, reușind să adauge o notă chic oricărei ținute. Confecționat din jerse superior, care nu se șifonează poate fi integrat atât în ținute de zi, cât și de seară. Mai mult decât atât, acesta are un cordon pentru a marca talia, dar și un guler de tip șal. Indiferent de momentul în care alegi să porți sacoul casual, acesta oferă un plus de eleganță și întreaga ținută va arăta mult mai bine. În mod clar, această piesă vestimentară nu trebuie să îți lipsească din garderobă.

sacoul casual

fusta conica
Descoperă aici Fusta Conică

 

 

Sacoul casual poate fi o alternativă pentru sacoul clasic, dacă ești una dintre femeile care plasează confortul pe primul loc. În orice caz, trebuie să știi că indiferent de achiziția pe care dorești să o faci, ambele piese fac parte din colecția Garderoba Capsulă, deci formula magică, 13 piese = 70 de ținute, rămâne valabilă.

Sacoul Casual – Garderoba Capsulă: 13 piese, 70 de ținute

„Principiul pe care se bazează garderoba capsulă este acela al îmbinărilor nelimitate –oricare două sau trei piese am alege, acestea se potrivesc între ele şi crează o ţinută care ne avantajează. În plus, garderoba capsulă trebuie să conţină piese care să poată fi purtate la cât mai multe ocazii, asigurându-ne astfel minimum necesar indiferent de situaţie. Versatilitatea este cel mai mare atu al unei astfel de garderobe. Hainele, pentru a putea funcţiona sub formula garderobei capsulă, trebuie să ni se potrivească din punct de vedere al stilului vestimentar, al formei corpului şi să aparţină paletei de culori conform nuanţei tenului, a părului şi a ochilor.” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

garderoba capsula

13 piese, 70 de tinute
Descoperă aici Bluza Peplum cu Print

 

Comandă online sacoul casual sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute. Acest sacou casual este disponibil pe mărimi de la XS la XL și în mai multe opțiuni de culori. Descoperă-l aici.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X