fbpx
ținute de Paște

Paștele se apropie, iar tu ești în căutarea unei surse de inspirație pentru ținuta pe care o vei purta? Noi îți venim în ajutor cu cele 13 piese din Garderoba Capsulă. Avantajul lor este că pot fi purtate într-o mulțime de combinații. Folosind câte două sau câte trei, obții cu ușurință peste 70 de ţinute. Aceasta este formula magică a garderobei capsulă. Acest concept poate fi abordat pentru o mai bună organizare a dressing-ului tău de haine. Pe scurt, mizează pe minimalism și pune în centrul atenției piese vestimentare statement, versatile, care pot fi integrate în diverse look-uri creative. Această alegere garantează o investiție de durată – piesele integrate în ținutele pentru Paște vor putea fi purtate și după.

garderoba capsula - 13 piese, 70 de tinute

„Pentru asta avem nevoie de o Garderobă Capsulă, ca să putem arăta diferit în fiecare zi, purtând doar acele haine în care arătăm bine, pe care le iubim și care reflectă cine suntem cu adevărat. Mai ales atunci când ele nu ne îngrădesc opțiunile stilistice și putem alege să fim relaxate, preppy, smart casual, clasice, elegante, feminine, glam, eclectice, de party sau sexy.” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

ținute pentru Paște
Descoperă aici Bluza Peplum cu Print

Ținute pentru Paște cu piesele din Garderoba Capsulă

Așadar, chiar dacă vei petrece sărbătorile pascale acasă cu familia, la restaurant sau într-o mini vacanță cu prietenii, avem propunerile potrivite. Deși la prima vedere unele piese din Garderoba Capsulă pot părea basic, acestea pot fi integrate cu succes și în ținutele festive de Paște. Rochia cu Nod, Fusta Conică Metalizată și Cămașa Tunică, Topul cu Volan și Pantalonii Culotte sunt doar câteva exemple de piese pe care le-ai putea include în ținutele tale de Paște. Fie că alegi să-ți achiziționezi o piesă sau mai multe din Garderoba Capsulă, vestea bună este că acestea pot fi purtate în diferite moduri pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp. În plus, Garderoba Capsulă pune accentul pe calitate și nu pe cantitatea componentelor, piesele vestimentare fiind confecționate din țesături de înaltă calitate.

Topul cu Volan și Pantalonii Culotte pentru Paște
Descoperă aici Pantalonii Culotte și aici Topul cu Volan
Rochia cu Nod pentru Paște
Descoperă aici Rochia cu Nod
Fusta Conică și Cămașa Tunică
Descoperă aici Fusta Conică Metalizată și aici Cămașa Tunică din Mătase

Comandă online piesele din Garderoba Capsulă sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X