fbpx
De la toamna la vara

Vara este anotimpul care ne face mai dornice să ne îmbogățim garderoba cu piese fresh. În definitv, nimeni nu vrea să mai audă de temperaturi scăzute. Și parcă deja te vizualizezi împreună cu prietenele tale în vacanță sau la o terasă, savurând un cocktail aromat. Bineînțeles, acest cadru trebuie completat de o ținută pe măsură. Și după cum bine știi, garderoba ta dintr-un sezon trebuie să reflecte activitățile la care intenționezi să participi. Așadar, achizițiile vestimentare trebuie să fie în concordanță cu acestea. Garderoba Capsulă ține cont de această regulă, lansând oficial #SummerEdit 2022.

#SummerEdit 2022

Colecția #SummerEdit Garderoba Capsulă

Așa cum v-am obișnuit, fiecare sezon vine la pachet cu o multitudine de surprize vestimentare pe care nu trebuie să le ratezi. Prima noastră surpriză este Rochia Cămașă IN de care nu ai cum să nu te îndrăgostești. Această piesă superbă este disponibilă în trei culori – zmeură, roz prăfuit și sky blue. Drept urmare, este ideală pentru vară.

#SummerEdit 2022 Rochie IN #SummerEdit 2022 Rochie IN#SummerEdit 2022 Rochie IN

Cea de-a doua surpriză este Sacoul Casual IN. Acesta este conceput cu un cordon în talie și un guler tip șal. Sacoul din in reprezintă alegerea ideală pentru vremea caniculară, putând fi purtat cu succes la birou, la un garden party sau la o ieșire în oraș.

Sacou Casual IN

Surprizele se țin lanț, astfel am creat din țesătura vedetă a acestui sezon Fusta Midi IN și Pantalonii Culotte IN. Ambele piese sunt extrem de versatile și pot fi integrate într-o mulțime de outfit-uri de vară.

Fusta midi IN Pantaloni Culotte IN

În acest #SummerEdit am inclus și Fusta Cloș Uni. Preferata noastră fiind confecționată în nuanța roz orhidee, care redă purtătoarei un aer foarte sofisticat. Mai mult decât atât, această nuanță ne-a cucerit iremediabil și am creat în exclusivitate și Pantalonii Clopot. Sunt comozi și veseli, deci sunt potriviți atât pentru stilul casual, cât și elegant.

Fusta CloșPantaloni Clopot

Fusta Cloș și Pantalonii Clopot aveau nevoie de o piesă care să se ridice la același nivel. Astfel, în colecția #SummerEdit a apărut și Topul cu Fundă, disponibil în 5 culori diferite.

O altă noutate pe care vrem să ți-o dezvăluim este Setul Maiou & Cardigan Cu Print. Ambele piese sunt realizate din țesătură naturală, ușor elastică, moale și plăcută la atingere. Cu siguranță, își vor găsi loc în garderoba ta în această vară.

Set Cardigan cu Print

Iar ultima noastră surpriză este acest Bolero Elegant. Confecționat dintr-un material metalizat, în nuanțe de auriu și argintiu, poate fi ideal pentru petrecerile târzii de vară și ceremonii. Această piesă are menirea de a acoperi brațele atunci când se lasă seara.

Bolero Elegant Bolero Elegant

Care piesă din #SummerEdit 2022 este preferata ta?

„Acest Summer Edit este modul în care noi ne ţinem promisiunea de a lansa totdeauna piese noi care să se potrivească şi cu colecţia anterioară, pentru ca fiecare să-şi poată construi o garderobă unitară, durabilă şi echilibrată. În acelaşi timp, este strategia prin care putem rămâne un brand sustenabil – utilizând conştient toate resursele existente” a declarat Mariana Romanică – consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

Acum știi ce vei purta în această vară? Sperăm că te-am surprins plăcut cu țesătura, forma și fluiditatea noilor creații. În plus, toate articolele vestimentare din #SummerEdit 2022 se potrivesc între ele – aceasta fiind frumusețea pieselor din Garderoba Capsulă.

Top Fundă

Comandă online piesele din Garderoba Capsulă sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X