fbpx
compleurile din in din Garderoba Capsula

Garderoba ta de vară are nevoie de o schimbare? Gradele din termometre ne indică că este momentul perfect să înserezi un plus de culoare și versatilitate. Investește doar în acele piese care te vor ajuta să faci combinații stilate și, cel mai important, să arăți superb în fiecare moment al zilei. În acest an, compleurile în aceeași nuanță sau cu același print sunt un must-have pentru dressing-ul tău. Sunt în trend și sunt foarte potrivite pentru a te bucura din plin de timpul liber.

Compleurile din IN

compleurile din IN din Garderoba Capsulă

compleu din in
Descoperă aici Pantalonii Culotte IN și aici Sacoul Casual IN

Ce crezi despre acest set format din Pantalonii Culotte și Sacoul Casual IN? Deși, oficial ne aflăm în cel mai călduros sezon al anului, nu trebuie să uităm că aspectul este cartea de vizită a fiecărei persoane. Așadar, trebuie să ai neapărat în dressing un set format din cele două piese confecționate din țesătura vedetă din #SummerEdit 2022.

De asemenea, toate doamnele și domnișoarele știu că vara nu poate trece fără să aibă măcar o fustă nouă în dulap. Garderoba Capsulă vine în ajutor cu o creație proprie, Fusta Midi. Și această piesă este confecționată din IN. Astfel, face echipă extraordinară cu Sacoul Casual din aceeași țesătură, putând fi considerat un set potrivit pentru ieșiri în oraș cu prietenele sau mers la birou.

compleu in
Descoperă aici Fusta Midi IN

Compleurile cu Print

Un alt set din colecția #SummerEdit 2022 este Setul Maiou & Cardigan Cu Print. Deși acesta este destinat doar părții de sus a corpului, nu-ți face griji că nu vei avea o completare pentru partea de jos. Propunerea noastră constă în Pantalonii Culotte, care oricum se potrivesc cu toate piesele din acest sezon.

set cardigan
Descoperă aici setul Maiou & Cardigan cu Print

„Pentru a te ajuta să dai tonul fiecărui look din cele 70 de variante existente, am împărţit cele 13 piese pe stiluri vestimentare: The Fine, The Chic şi The Sexy. Fiecare în parte conţine anumite piese care definesc direcţia stilistică, servind astfel ca ghid în crearea ţinutelor. În acest mod, în funcţie de look-ul pe care vrei să îl abordezi într-o anumită zi, poţi alege piese din aceeaşi categorie de stil sau poţi combina două sau toate trei stilurile între ele.” –  spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

De ce sunt atât de faine aceste seturi? Pentru că nu este obligatoriu să le porți doar împreună, ci le poți combina cu oricare altă piesă din Garderoba Capsulă – aceasta fiind frumusețea conceptului nostru. Folosind câte două sau câte trei, poți obține cu ușurință peste 70 de ţinute.

Garderoba Capsulă

Comandă online seturile din Garderoba Capsulă sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X