fbpx
Estival Edit

Sezonul estival este aici! Visul unei vacanțe ca în povești începe cu pregătirea ținutelor care îți transformă fiecare zi într-o apariție fabuloasă. Orice escapadă trebuie să fie relaxantă, fără să ai grija ținutelor sau accesoriilor pe care le-ai lăsat acasă. De aceea, Garderoba Capsulă a pregătit pentru tine colecția #EstivalEdit.

#EsivalEdit

Descoperă piesele din colecția #EstivalEdit

Primul nostru gând ne poartă la Chimono-ul din Mătase care este foarte ușor de purtat peste costumul de baie și te face să arăți stilată la fiecare apariție. Dacă mai adaugi și câteva accesorii, vei obține un look pe cinste.

#EsivalEdit

În pauzele de stat la soare, îți vine în ajutor Rochia Maxi IN, care datorită țesăturii îi permite pielii tale să respire și, în același timp, îți conferă un aer fresh. Odată cu lăsarea serii, Rochia Asimetrică UNI te poate însoți la cină, unde îți recomandăm să imortalizezi momentul în fotografii care îți vor aminti peste ani de aceste clipe.

#EsivalEdit

În caz că vrei ceva mai jucăuș pentru o ieșire în oraș, mizează pe Rochia Asimetrică PRINT sau pe Rochia Cu Decolteu Drapat. Pe oricare dintre ele ai alege-o, fii sigură că nu vei da greș.

#EstivalEdit#EstivalEdit

Multe zile de vacanță, mai multe ținute pentru tine, ceea ce înseamnă că seturile vor fi cel mai bun aliat al tău. Iar în completarea acestora, îți poți pune în bagaj și un Cardigan Lung sau un Bolero Elegant, deoarece odată cu venirea serii, temperaturile din termometre tind să scadă, chiar dacă te afli într-o locație exotică.

#EstivalEdit#EstivalEdit

Prin urmare, ce ți-ai putea pune în bagaj, dacă nu piesele din colecția #EstivalEdit? Nu este obligatoriu să le porți doar împreună, ci le poți combina și cu oricare altă piesă din Garderoba Capsulă – aceasta fiind frumusețea conceptului nostru.

“Printr-un calcul matematic simplu, observăm că raportul calitate-preț este foarte bun, ținând cont că prin versatilitatea celor 13 piese și recombinarea lor în peste 70 de variante, investiția are eficiență maximă. Este cu siguranță unicul produs de pe piață care generează ținute stylish cu look premium, pentru un cost de sub 100 lei per ținuta. Este ceea eu numesc smart buying și parte din educația stilistică pe care o ofer clientelor mele. Mă bucur că prin această colecție pot oferi tuturor femeilor pasionate de modă șansa să se bucure cu adevărat de ea.” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

Comandă online colecția #EstivalEdit sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X