fbpx
Chimono din Mătase

Indiferent dacă îți dorești o piesă care îți flatează silueta, una care este ușor de purtat sau una care să-ți îmbunătățească aspectul ținutei, Chimono-ul Din Mătase poate fi cea mai bună alegere. Datorită trendurilor actuale, este incredibil de ușor să porți acest articol oriunde și oricând. Chimono din Mătase

Te relaxezi acasă, mergi la birou, ieși la un restaurant sau participi la o petrecere… indiferenet de cum arată scenariul tău, chimono-ul din mătase este imposibil să nu ți se potrivească perfect. De ce suntem sigure? Pentru că știm că îl poți asorta cu ușurință atât cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă și un top alb, cât și cu o rochie mini sau midi sau chiar cu o fustă.  De exemplu, dacă ar fi să petrecem ziua în oraș, în completarea chimono-ului din mătase am alege rochia cu decolteu drapat, deoarece este genul de piesă care face diferența dintr-o ținută banală și una compusă, plină de stil.

Rochie cu decolteu drapat

„Ţesăturile uşoare, care lasă pielea să respire, au fost focusul colecției Estival Edit: batist de mătase, bumbac şi viscoză. De asemenea, au fost adăugate imprimeuri şi culori noi. Aşa au luat naştere vedetele sezonului, topurile şi rochiile cu nod, dar şi alte produse perfecte pentru bagajul de vacanţă sau pentru zile de mers la birou pe caniculă.” – spune Mariana Romanică, consultant de imagine Garderoba Capsulă și cea care a lansat colecția Garderoba Capsulă

Estival Edit

Găsește-ți partenerul de vacanță în colecția #EstivalEdit

Iar dacă ar fi să ne îndreptăm spre plajă, cu siguranță am alege să purtăm tot Chimono-ul Din Mătase. O astfel de piesă nu ar trebui să-ți lipsească din bagajul de vacanță, deoarece îți asigură o protecție suplimentară împotriva razelor soarelui. De asemenea, este partenerul ideal pentru plimbările din afara plajei.

Estival Edit

Cu siguranță, chimono-ul a evoluat într-o manieră care îl face să fie purtat oricând și oriunde. Comandă online colecția #EstivalEdit sau programează o vizită la showroom-ul nostru din București. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X