fbpx
Garderoba Capsula

Iubim moda și articolele vestimentare de orice fel. Și știm că și tu o faci! Pantofi, accesorii, haine office sau în culori îndrăznețe? Răspunsul nostru va fi întotdeauna „da”, fără nicio excepție. Însă, deși poate părea extrem de ușor, greul începe chiar atunci când facem primul pas în magazin. 

Garderoba Capsula

La Garderoba Capsulă credem că sunt deosebit de importante câteva aspecte, iar înainte de a achiziționa un produs ar trebui să ne răspundem la câteva întrebări: articolul respectiv mi se potrivește, mă reprezintă?; îl pot integra și în alte ținute?; se potrivește cu ce am deja în garderobă?; raportul calitate-preț este bun?.

Încurajăm cumpărăturile smart, iar Mariana Romanică, consultant de imagine & creator Garderoba Capsulă,  ne vorbește despre relația cu vestimentația: „Este extrem de important, în primul rând, să îți cunoști propriului ADN stilistic; te va ajuta să vezi altfel hainele. Stilul trebuie să te reprezinte și să fie ușor de gestionat, fără bătăi de cap, fără să simți că e complicat. În plus, să îți dai seama care sunt nevoile tale, dorințele și ideile stilistice reprezintă un act de maturitate, urmat doar de evoluția constantă a stilului tău.

De la toamna la vara

Contează să te poți adapta cu ușurință, să ai atitudine și să porți haina, nu să te poarte ea pe tine. Te încurajăm astăzi (și întotdeauna) să alegi articole vestimentare care ți se potrivesc și care pot fi integrate cu ușurință în diverse ținute, pentru diverse evenimente și ocazii. 

Toamna e chiar după colț, așa că te sfătuim să nu dai uitării nici hainele de vară. Adaptează-ți stilul, combină piese basic cu piese statement și creează ținute tomnatice chiar cu piesele pe care le-ai îndrăgit vara aceasta. O rochie purtată la malul mării poate fi transformată cu ușurință într-o ținută office pentru o zi de noiembrie.

Rochia maxi din IN

La Garderoba Capsulă ne-am simțit inspirați, astfel că venim și cu o idee de outfit pentru tine. Vedeta de astăzi este Rochia Maxi din IN. Ai putea opta pentru:

  • O maletă subțire în culori deschise (roz pal, nude, alb)
  • Ciorapi fini 
  • Sacoul casual sau Sacoul cu print de pe www.garderobacapsula.ro
  • O pereche de ghete cu toc mediu. 

Posibilitățile sunt infinite, trebuie doar să fii creativă! Lasă-te inspirată! De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X