fbpx
#puținRoșu

Ești pregătită pentru momentele de sărbătoare? La Garderoba Capsulă sărbătorim în fiecare zi iubirea pentru frumos, pentru detalii și pentru autenticitate … dar astăzi avem un motiv în plus. Luna februarie îți oferă o ocazie în plus de a te juca cu cele mai iubite piese vestimentare, în combinații care trebuie neapărat să includă #puținRoșu.

Se spune că influența culorilor este extraordinară pentru că au un impact important asupra gândirii noastre, ne inspiră în luarea deciziilor și ne transformă chiar și stările de spirit. O culoare îndrăzneață și captivantă, roșu este una dintre cele mai puternice nuanțe pentru că radiază o energie puternică ce ne determină să acționăm. Pentru femeile curajoase, misterioase, elegante, care vor să își exprime firea pasională, păstrându-și în același timp rafinamentul – am unit într-o ediție cu adevărat spectaculoasă articolele care te vor ajuta să îți construiești ținuta potrivită.

#puținRoșu a pornit din dorința de a le oferi femeilor un reminder că există întotdeauna loc de puțin curaj, de puțină dragoste, de puțin suspans, de puțină energie, de puțină pasiune, de puțin … din toate, iar în această lună au șansa de a exterioriza cele mai puternice trăiri cu ajutorul unor piese unice, create cu grijă pentru detalii în atelierul Garderoba Capsulă.

Dacă încă te temi să îndrăznești Mariana Romanică, consultant de imagine și creator Garderoba Capsulă, te va convinge că acum e momentul în care trebuie să îți pui în lumină feminitatea ,,Nu ai niciodată a doua şansă să laşi o primă impresie fabuloasă. Mie mi s-a demonstrat în peste 10 ani de când sunt consultant de imagine, că fiecare om este şi se poate simţi fabulos, dacă se îmbracă cum trebuie. Culorile sunt primul pas. ” 

#puținRoșu

Fiecare piesă din noua ediție se remarcă prin versatilitatea și originalitatea în care poate fi purtată. Topul cu fermoar, confecționat pentru a fi purtat cu ambele fețe,  este una dintre acestea, căci îți permite să îl integrezi în ținute care să te ajute să te exprimi autentic.

top fermoar rosu
Descoperă aici Topul cu Fermoar

Dacă nu vrei să dai greș în look-ul pe care îl realizezi, poți opta pentru o ținută monocromă, prin îmbinarea topului cu o fustă din aceeași categorie. Rezultatul va fi unul pe măsură: o ținută fluidă, care lasă senzația că poți o singură piesă. Cele două articole pot fi completate perfect de sacoul casual, care să îți ofere un plus de eleganță prin cordonul din talie și gulerul său tip șal.

#pu
Descoperă aici Sacoul Casual

Marele avantaj pe care îl au piesele din colecția Garderoba Capsulă este atemporalitatea, pentru că fiecare dintre acestea poate fi purtat din nou în combinații stilistice diferite, care să îți provoace creativitatea fără a-ți solicita periodic bugetul și spațiul din dulap.

În luna iubirii, dă-ți voie să te exprimi cu adevărat purtând hainele care te inspiră și nu uita că totul se vede altfel în jurul tău atunci când adaugi #puținRoșu. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X