fbpx
ținute de 8 martie

Ziua de 8 Martie este cea în care meriți pe deplin să iei o pauză de la activitățile de zi cu zi și să te întorci cu privirea asupra propriei tale persoane … bucurându-te din plin de momente cu adevărat speciale! Ce dar mai potrivit îți putea aduce prima lună de primăvară, dacă nu șansa de a-ți reaminti că ești o femeie cu adevărat curajoasă, puternică și frumoasă?

Poate că deja te-ai gândit ce fel de activitate îți va aduce bucurie: o ieșire cu fetele, o cină alături de partenerul tău, sau poate chiar cartea bună pe care o ții de o vreme pe noptieră. Indiferent de felul în care alegi să petreci această zi, noi știm că nimic nu întrece sentimentul pe care îl ai atunci când porți piesele care să te pună cu adevărat în valoare.

Tu ce porți pe 8 Martie?

La Garderoba Capsulă am făcut o selecție atentă a celor mai potrivite 6 piese pe care le poți purta într-o astfel de zi, așa că dacă ți-ai propus să fii:

Feminină – Rochia petrecută este o piesă simplă, dar extrem de versatilă, care transformă orice siluetă într-o operă de artă. Decolteul în V, închiderea cu cordon cu care te poți juca după bunul plac, fac din această piesă o expresie a puterii și a energiei, sugerând senzualitate și punând în evidență siluete de diferite tipologii.

rochie petrecuta rosie 8 Martie

Elegantă – Sacoul casual cu cordon în talie și guler tip șal este un model elegant, care poate fi purtat atât în ținute de zi, cât și în ținute de seară, iar reverul roșu este doza de culoare de care ai nevoie pentru a te simți în centrul atenției. Combină-l cu o fustă conică sau cu o pereche de pantaloni evazați și vei obține cu siguranță un look de neuitat.

sacou casual

Misterioasă – Rochia cu nod îți marchează talia prin nodul decorativ și devine piesa prin care îți e ușor să te remarci și să ajungi la inima … oricui îți dorești! Decolteul croit în V îți permite să devii creativă atunci când vine vorba de combinarea accesoriilor, pentru ca stilul tău personal să fie mereu pus în valoare.

8 Martie Rochia cu Nod pentru Paște

Energică – Rochia stil cămașă din denim, cu cordon în talie este o piesă creată pentru femeile care sunt întotdeauna în căutare de noi experiențe, dar care iubesc în același timp confortul. Prevăzută cu buzunare laterale și cu un decolteu cu rever clasic stil cămașă, aceasta trebuie să fie alegerea ta pentru o ținută în care să sărbătorești exact așa cum îți place.

Ingenioasă – Cardiganul din satin este articolul care îți va stimula cu siguranță creativitatea. Cu partea din față tip șal, fără închidere și cu spatele și mânecile din țesătură moale tip tricot, acesta poate fi purtat cu cele două părți din față în nod sau, de ce nu, accesorizat în funcție de preferințele și imaginația ta.

Efervescentă – Sacoul elegant din paiete argintii surprinde prin felul în care se integrează în atât de multe stiluri vestimentare. Realizat cu guler tip șal și cu închidere tip cordon, acesta este piesa de rezistență a oricărei ținute pe care o vei construi pornind de la ea, pentru că singura reacție pe care o poți aștepta de la cei din jur este – WOW –

sacou argintiu paiete

Indiferent de ceea ce alegi să porți, nu uita că cel mai important accesoriu pe care îl poți avea este un zâmbet larg, prin care să îți mulțumești pentru tot ceea faci zi de zi pentru tine. De restul de ocupăm noi, chiar la #GarderobaCapsulă. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X