fbpx
Fusta Conică și Cămașa Tunică pentru Paște

Una dintre cele mai timpurii țesături, cu o istorie care însumează mii de ani, mătasea a devenit un simbol al eleganței și rafinamentului, iar o piesă realizată dintr-o astfel de țesătură nu poate lipsi din garderoba niciunei femei. Din pasiunea pentru frumos și pentru poveștile care te transpun într-un alt timp, la Garderoba Capsulă am creat o cămașă care să fie delicată, dar în același timp potrivită pentru cât mai multe ținute – cămașa din mătase.

Cămașa din Mătase
Click aici și descoperă Cămașa din Mătase

Cămașa din mătase este cea care te va cuceri de la prima purtare, nu doar prin delicatețea materialului, ci și prin versatilitatea acesteia. Ușor de purtat în ținute primăvăratice și nu numai, cu mânecă lungă și manșetele închise cu nasture personalizat, cămașa din batist de mătase este disponibilă, în funcție de preferințele tale, în două variante.

Cămașa din mătase, disponibilă de la XS la XL

Poartă modelul cu decolteul în V atunci când îți dorești să devii creativă și să completezi ținuta cu accesoriile preferate. Finisajele deosebite ale gulerului îți permit purtarea acestuia răsfrântă, tocmai pentru a evidenția zona gâtului.

Cămașa cu guler stil tunică, cu butoniere și panglică devine alegerea perfectă pentru ținutele office, cu atât mai mult cu cât pentru acest model sunt incluse 3 panglici: în culoarea țesăturii, albă și neagră.

Mariana Romanică, consultant de imagine și creator Garderoba Capsulă îți explică de ce o astfel de piesă este un must-have în dressing-ul tău. ,, Drumul Mătăsii a fost partea de istorie în care se regăsesc atât de multe povești, emoții și idei. Mi-am dorit ca mătasea, această țesătură care poartă imaginea unor altor timpuri, să fie parte din conceptul Garderoba Capsulă tocmai pentru a le aduce femeilor mai aproape o parte din eleganța de atunci. Am creat o piesă care poate fi purtată cu succes în outfit-uri care includ bottom cu talie înaltă pentru că șlițurile adânci o fac să fie perfectă pentru asta. Mai mult, bluzând partea din față, o poți integra la fel de rapid și de ușor alături de o fustă. E o piesă cameleonică, care se simte ca o adiere pe piele și care își creează o stare de spirit aparte. E mai mult decât o cămașă.” 

Cămașa din Mătase

Alegând Garderoba Capsulă, alegi să îți pui în evidență punctele forte pentru că vei reuși să porți doar piesele care te pun cu adevărat în valoare. Combinațiile stilistice variate în care poți purta același articol vestimentar sunt cheia spre ținute întotdeauna fără cusur. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe conturile de Instagram și Facebook, întrucât acolo postăm cele mai prețioase sfaturi și cele mai cool ținute.

Share:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

TOP

X